Monday, May 7, 2012

simplysiti

Sekarang ni aku sedang ingin nak pakai produk Simplysiti...Ada sesiapa yang guna ataupun pernah guna produk ni? boleh komen sikit tak tentang keberkesanan produk ni...review dan pandangan anda amat dihargai...tq

p/s: dah bosan pakai safi rania gold!

12 comments:

kakngah said...

aku pakai safi rania gold. pencuci & pelembab. tu pun pakai ikut suka.. :P

syiela said...

saya bila jemu tukar.. mcam2 produk dah pakai simply siti belum... sori yuka tak dapat beri pandangan :(

yuka said...

kakngah- sekarang ni aku pakai safi rania gold..complete set.. dekat2 nak habis dah tu yg dok survey brand lain lak...

syiela- x per..tq sbb sudi bg komen

mama pipie said...

sori yuka, mama pipie pn tak pakai huhu

ShidahAmie's said...

lipstick from simply siti the best ! hehe

caliph shuriken said...

kak yuka pakai sama brand dgn che ta rupanya, hukk...

Cik Nur said...

cik nur mmg pakai simply ct.. cik nur cuma pakai simply5 yg tiub hiju dan pencuci arang tu, alhamdulillah, serasi dengan cik nur.. :)

Cik Nur said...

bg cik nur berbaloi walaupun mahal..

cik nur beli bulan jun 2011, bulan feb 2012 baru habis..

beli lain, bulan feb 2012 smpai sekarang ada lagi.. entah bila pula nak habis..

mama pipie said...

shoutbox yuka takleh buka huhuu

yuka said...

mamapipie- sekarang ni mama pakai produk apa?

Shidah- ramai yg kata lipstik dia best...nak try tp rasa mcm mahal la pulak....huhuhu

caliph- sebab tu muka kak yuka iras2 che ta tu...hahhaha

Cik Nur- komen cik nur membuatkan kak yuka lagi meronta-ronta nak guna simplysiti tu...tq

mamapipie- knp x leh buka ek? nanti yuka siasat...

Cik Nur said...

hehehe..sabar..apa kata kak Yuka, buka page simply ct di fb..tnya pndapat diorg di sana.. :)

yuka said...

cik nur- ye la kan..x terfikir lak nak tanya kat sana tu...