Thursday, May 17, 2012

Cerai... tak Cerai...Cerai...tak Cerai...Cerai..tak




Hadoiii...sekejap nak  cerai sekejap tak jadi... pastu nak cerai ..la ni x jadi cerai pulak...itu yang berlaku pada pasangan Rita Rudaini dan Aidil Zafuan....Sesungguhnya keputusan itu adalah yang terbaik untuk pasangan tersebut dan dua orang anak2 mereka....Rasanya peminat mereka pun suka dengan keputusan terkini tu...Lepas ni Rita dan Aidil hidup baik-baik tau...jangan gaduh-gaduh dan jangan kecoh2 bila bergaduh...biasala suami isteri...sedangkan lidah lagi tergigit....Rita nampak sweet sangat dalam paper hari ini...



Pastu kan yang tak bestnya dalam bersukaria dengan berita Rita dan Aidil tak jadi bercerai..tup2 aku dikejutkan pula dengan berita pelakon ady putra nak bercerai...sebelum xder pulak dengar rumahtangga dia bermasalah..tetiba jer nak bercerai....hermm aku pun taktau la apa masalah diorang tu....apa yang penting agar keputusan yang mereka ambil ni adalah yang terbaik....hanya jauhari yang mengenal manikan....

10 comments:

Nyue said...

Xpaham n xnk paham...hope bahagia laa...

syiela said...

mcm chipmore je.. kejap ada kejap takde.. hehehhe

apapun hope dorang bahagia...

sis92 said...

yg penting ayu orang lain jgn sibuk tabur fitnah klu tk tau kebenarannya..
ha adi putra nk cerai..oh sedih..btepuk tanganlah para syaitan..

mama pipie said...

kesian diorg ni byk dugaan rumahtangga

yuka said...

Nyue- semoga depa bahagia....

syiela- kita doakan yg terbaik untuk mereka

sis92- rita dan aidil serta family aidil kena sama2 berubah dan buanag yang keruh...

mama pipie- dari awal dah byk halangan depa ni....harap2 lepas ni smeuanya baik2 belaka

cik panadol said...

mintak kite semua di jauhkan daripada perkara cerai berai ni...hish~

caliph shuriken said...

hrp family sbelah laki tu bole trima rita.. part tu punca masalah...

Azee Hana said...

bia betul adi putra nak bercerai dah..huhu

Minah Bunga said...

Alhamdulillah laa...Harap2 tiada lagi org nak memporak perandakan rumah tangga rita & hubby..
Adyputra..hope hanya khabar angin jer...tak suka ler dgar cerai berai ni..cian anak2..

shida'R said...

syukur xjadi ceraii..kalo ceraii2 ni xelok..lg byk pkara bruk yg dtg huhu ~