Sunday, November 21, 2010

Sukan Asia : Gud Luck Datuk Lee Chong Wei

Salam semua...yuka kembali setelah sekian lama tidak bersiaran...al maklumla kan sibuk menyambut hari raya haji...pastu sibuk dengan cuti sekolah, pastu laptop pulak buat hal...dan macam2 halangan....
Malam ini ada perlawanan badminton final...lin dan vs chong wei... walaupun aku mengharapkan kemenangan berpihak kepada malaysia...tapi jauh di sudut hati aku rasa susah la nak kalahkan lindan tu...dia tu memang terer tahap gaban la.... tak sabaq nak tunggu game mlm nanti...  dan aku berharap sangat supaya baby aku ni tunggu game tu habis baru dia keluar...hehhehe

13 comments:

Mohd Hafiz said...

harap2 boleh menang.. :)

yuka said...

Mohd Hafiz- InsyaAllah.... jom kita doa sama2

L0veLinkz said...

tingkatkan backlink dan visitor hanya copy paste banner sahaja dan simpan di blog anda....hasilnya nantikan ...
kalau rajin x plore banner kat bawah post dalam blog tu....satu persatu masukkan backlink....try la...thanks...

munna said...

jangan sorak lebih sangat ye kak yuka... nanti tak sabar baby tu nak keluar

suffer8zine said...

yuppp gud lux, jgn la memalukan lagi, kene usaha

Panas!!! : ENTER

aNIe said...

Semoga berjaya...

misz FaTiN said...

datuk LCW kalah la.. -_-

yuka said...

lovelinks- tq for the info

munna/suffer8zine/kak anie/ misz fatin - seperti yg di duga...chong wei kalah da.... tapi ok gak dia main mlm td

Gayahspears said...

kena bg semangat!!! Malaysia boleh!!! yeah!!!

yuka said...

Gayah- dah terlambat la....

Jieda said...

Nasib baik tak frust sgt bila chong wei kalah sebab dh setkan dalam mind awal2 tak mengharapkan chong wei menang.

yuka said...

Jieda- betul tu...lgpun malam tu dia main bagus gak...

sadieq said...

dah kalah daa...