Wednesday, November 24, 2010

Harry Potter vs 2 alam


VS


Sapa dah tengok filem2 kat atas tu? Anak2 aku dah tengok harry potter tu...depa kata best... yang 2 alam tu pulak setakat ni belum ada yang kata best.... ada yang kata citer tu bukan boleh pecah panggung kalau nak bagi pecah punggung bolehla....wakakakka
Tadi aku terbaca kat 1 blog tu budak ni kata malu dengan diri sendiri sebab tengok cerita tu....huhuhu...aku taktau la seteruk mana cerita tu...produser target untung 40 juta...pastu siap kata pulak dia tak heran bila filem tu ditayangkan serentak dengan harry potter sebab filem dia pun setaraf dengan harry potter...adoiii statement tak boleh blahh....

25 comments:

dkama said...

filem syok sendiri... PEACE...

Syamil Hafiy said...

takleh bla tul dr rozmey ni .

yuka said...

dkama- syok sendiri pastu angan2 tinggi lak tu...

syamil - betul tu..mmg takleh blah...la ni sapa yang malu?

suffer8zine said...

hekkkk drr tu adehhh, x larat nk taip, wakakap

Terkini : Wanita Paling Rendah Di Dunia

kulop ludin said...

2 halam tu.. hehe....(tak sanggup nak komen.. felem mahal)
harry potter nie mesti best....

yuka said...

suffer8zine- kesian dgn DR tu kan...angan2 tinggi melangit

kulop ludin - betul ke filem tu mahal? perlakon bukannya terkenal sgt pun...

harry potter tu mmg dah terbukti best

LilY said...

adoiyaii..
statement berani mati tu..hihi
best sgt ker...??

lgsg xde rase nk g tgk citer tu..huhu

yuka said...

LilY- itula dia tu first time buat filem dah cakap besar...sekarang mesti tengah malu besar...

qdine said...

40 juta ape yek, rupiah ke bath kot...

Cikbelog said...

kata-kata beliau tu sangat memakan diri beliau..hee

Teruna Suci said...

kak ,m harry poter lagi best

teratai said...

mana boleh lawan harry poter, kosnya pun x terlawan!

yuka said...

qdine-kalau 40 juta rupiah memang logik kot...

cikbelog- dia tu xder pengalaman buat filem tp dah cakap besar...sekarang tanggung la akibatnya

Teruna Suci- memang dah tau Harry potter lagi best saja jer buat2 tanya..hehehe

teratai- betul...sgt setuju

~C.h.E.n.T.a..L.y.a.A~ said...

tu la akk
lya pun xdggr lg org ckp best
siap ada nak belah dari pnggung after 30 minutes

alienelliz said...

haha tak tau nak kte ape ni..hehe

tp harry potter mmg best walau x tgk lagi...2 alam, x tgk juga lagi, tp dh heboh ckp x best..eeke..nanti nk tgk sndiri..hehe

sui nawi said...

suka Harry potter lagiii

yuka said...

chentalyaa- ramai yg kata tak best dari best...kesian Dr tu..jgn sampai tak balik modal dah la..

alienelliz - pengajaran untuk semua bakal produser gak tu...

sui nawi- harry potter tu peminat dia worlwide

Boloque said...

harry potter lagi best dri 2alam..

Asma Haha said...

dapat ke 40juta tu...huhu

yuka said...

Boloque - sememangnya harry potter lg best kalau tidak takkan dah ada byk episod tu...

Asma Haha - boleh tapi dlm rupiah la...hik3

popo said...

overconfident tu

yuka said...

popo- buat filem sebab nak jd glemer mcm tu la jadinya...

sYafIk-wAy said...

walaupun tak tengok tapi ramai blogger kata tak best filem 2 alam tuh , kalau nak dibandingkan dngan harry potter macam langit dan bumi .

shatooman said...

susah kalu syok sendiri.. cakap je lebih..hasil takde..

yuka said...

syafik-way- memang semua org kata tak best...dr rozmey dgn pelakon dia jer yg kata best..

shatooman- dulu dia ckp besar sekarang dah malu besar...