Monday, November 8, 2010

baby..baby..TQ kawan2...TQ nuff


Tinggal lebih kurang 3 minggu jer lagi aku akan mendapat ahli keluarga baru....persiapan utk baby rasanya semua dah siap...untuk diri sendiri belum lagi...sampai la ni aku belum decide nak makan jamu apa....banyak sangat jamu2 di pasaran...dulu2 aku makan jamu air mancur jer...NR pun aku penah guna...kali ini rasa macam nak beralih angin la...
Kat atas tu barang baby yang aku dah siap...dah lengkap dgn segala baju,selimut, tuala, sarung tgn/kaki,
barut , topi, lampin, tilam bantal, besen mandi, beg baby dan macam2 lagi la...

Kalau korang nak tau kan...semua barang2 tu aku beli dengan menggunakan cek yang nuff bagi kat aku...tq nuff... tq jugak kepada pengunjung2 yang datang blog ni dan suka dengan iklan2 yg ada kt sini... jadi tiap kali guna barang2 tu tentu aku akan ingat jasa korang semua....

17 comments:

suffer8zine said...

wow, mesti earning bnyk ni :P

Terkini : Pemandu Bas Dirotan

yuka said...

suffer8zine- duit terkumpul beberapa bulan tu....tu yg boleh beli byk barang... tapi lately ni nuff x kedekut kan...meriah giler iklan

~ yus ~ said...

Kak Yuka, Good Luck untuk ahli keluarga baru. Mesti tak sabar nak suruh dia kuar ni kan..:)

Azura Samsudin said...

wow.. congrazz kak .. kak yuka skg dah jadi idol kita tau.. semangat tgk brg baby yg kak yuka beli hasil dari nuff nie..cayok2x kak...

Azura Samsudin said...

wow.. congrazz kak .. kak yuka skg dah jadi idol kita tau.. semangat tgk brg baby yg kak yuka beli hasil dari nuff nie..cayok2x kak...

yuka said...

yus- tq yus... memang tak sabar nak dapat org baru ni...pastu x sabar nak slim balik...sekarang berat la ..nak jalan pun x larat

azura- tq2...wah tak angka la dah jd idol...... tp mmg seronok beli barang2 yg kekal mcm tu dgn duit nuff..kita boleh ingat sampai bila2...target lepasni nak beli oven pulak...

ieyza said...

seronoknyerrr bakal dpt org baru....tak sabar rasanyaa nak tempuh saat2 cam gitu lagi sekali...hehehe

yuka said...

ieyza- kak yuka dah nak masuk kali ke-5 ni tapi rasa risau dan cemas tetap ada

farenova said...

suke tgk gambar barang2 baby tu, uploadlah gambar lagi :) .. kejakunan

HaSue said...

salam..
baru mlm td kite jenguk blog akak nih kot2 dah deliver..due akak brp hb..ntah2 x jauh beza kita melahirkn nanti.hehe...nampaknya expecting baby boy tu..segala2nya serba biru..semoga segalanya selamat yer

yuka said...

farenova- yang dalam gambar tu semua yg akak beli guna duit nuff...yg beli guna duit sendiri tak der dlm tu...nanti akak upload yer...nova dah siap bei ker brg2 baby?

Hasue- due 30 november tapi taktau la nanti tercepat ke atau terlambat...hasue bila due? mmg nak dpt baby boy ni tu yg serba biru

Mawie said...

Semoga semuanya selamat insyallah...

yuka said...

Mawie- terima kasih....

Cikmin said...

wah...aktif nuffnang ni...tahniah2 byk masyuk... :)

yuka said...

cikmin- yg tu hasil terkumpul selama beberapa bulan....tu yg byk

Izan Ishak said...

bestnya tgk akak prepare brg2 baby. izan plak teruja lebih. tahniah kak... nuffnang mmg baik hati kan skrg ni~

yuka said...

Izan- tq yea... nuff memang pemurah sejak 2 menjak ni