Tuesday, December 22, 2009

Kawen

Hari ahad baru ni kazen aku kawen...sebagai sepupu wajibla kan aku menghadiri majlis perkahwinan sepupu aku tu... majlis tu diadakan di grand ballroom pearl island resort...berhampiran dengan kompleks tabung haji pulau pinang...Kazen aku ni anak pak teh aku yang sulong...sebagai anak pertama dah tentulah majlis tersebut dibuat dengan gilang gemilang...Lupa pulak nak bagitau...kazen aku ni pompuan...majlis sebelah lelaki akan dibuat pada 27hb disember ...jd 26hb aku akan ke kl untuk menghadiri majlis disebelah pihak lelaki...

Jomla tengok gambar2 yang aku sempat ambik di majlis kawen sepupu aku tu...


Semasa ketibaan aku mempelai sedang memotong kek...



Yang ni pulak sesi bergambar dengan kazen aku...

Sesi bergambar dengan pengantin baru.....


ha... yang ni pulak pengantin lama....ahaks




7 comments:

CikMin said...

auwwww..pengantin lama pun nampak baru apa...pi la kedai amik gambar pakai baju perantin lagi sekali...

yuka said...

cikmin- tq yea sebab kata pengantin lama nampak baru...memang teringin gak nak buat mcm cikmin kata tu...pi ambik gambar kat kedai pakai baju pengantin...tapi kan takut orang kata buang tebiat pulak...hik3

Maxloon120 said...

Sweet couple hehe :) :)

yuka said...

Maxloon120- couple mana yang sweet tu? hik3

CikMin said...

chatbox ilang...digi was here...

Yanmie said...

pengantin lama tp nmpk cam pengantin baru...hehehe

yuka said...

cikmin - tq..kdg2 chatbox tu suka hilang

yanmie - tq...