Friday, December 18, 2009

Happy...

Hari 18hb disember bersemaan dengan 1 Muharam merupakan hari lahir adik aku @ maksu yang ke 24....tapi orang tengok dia nampak macam budak tingkatan 4... hakikat sebenar sekarang ni dia seorang guru yang mengajar budak tingkatan 4...

Sempena hari lahir beliau aku nak ucapkan selamat hari lahir, semoga panjang umor, dimurahkan rezeki dan part jodoh tu tunggu la setahun dua lagi...



Gambar adik aku bersama anak2 aku...lama dah gambar ni tp dah takada gambar lain dalam simpanan laptop ni maka aku belasah jer la letak pic ni...

nota: kalau dia tak mdatang rumah aku harini dengan rasminya tak payah la aku bagi hadiah kat dia....

6 comments:

CikMin said...

selamat hari lahir buat maksu yg ke -24..semoga dipanjangkan usia,rezeki dipertemukan jodoh yg baik2 dan bahagia selalu...

p/s rajin2 la klik cikmin eh...

yuka said...

terima kasih cikmin....

Best Of Me 321 said...

selamat hari jadi tuk maksu yang macm tingkatan 4, nak no phone le? heheh :P

PiNk ButTeRfLy said...

kak yuka, PiNk selalu tak dapat tengok shoutbox akak.

tadi baru je klik Taylor's.

nak cakap yg kak yuka tak nampak cam ibu2, nampak cam anak dara je.

hehe.. memang tak caye la anak nak masuk f2.

yuka said...

pink- akak sendiri pun bley npk shoutbox kt blog sendiri sekarang ni...apa hal tah...anyway tq yer sbb dah klik kolej taylor tu...mmg akak pun npk gak yg tu td...lg 1 tq jugak atas puji2an tu...hik3

aKu NaKaL said...
This comment has been removed by the author.