Friday, December 18, 2009

cuti sekolah....

Tak sangka la cuti sekolah dah nak sampai penghujung...rasa macam baru ja start cuti dah nak sekolah balik...mungkin aku tak begitu merasai suasana cuti sekolah disebabkan rutin cuti kali ini berbeza dari sebelumnya...kalau dulu time cuti sekolah anak2 aku selalu tepon aku kat ofis mengadu domba itu ini... cuti kali ni diorang tak tepon aku pun malah aku pulak yang kena tepon diorang selalu ....aku tepon pun bukan la sebab apa cuma nak tanya depa dah klik tak iklan kat blog aku ni...hik3 bertuah punya mak pastu aku siap ugut lagi kalau x klik iklan kt blog aku tu, aku nak sorok semua laptop...kejam kan? bukan setakat anak2 yg besar jer ebiboy pun tolog klik iklan2 tu...tapi dia memang jujur la klik iklan tu sebab nak tgk iklan...cuma 2 iklan yang dia suka. mr.potato dgn klia punya train tu...kalau iklan mrpotato tu dia siap nyanyi2 lagi....hahahaha sangat lawak...

Mengenai persiapan sekolah pulak aku dah beli sebahagian besar keperluan...baju sekolah untuk anak2 pompuan aku dah beli..yang lelaki tu belum lg... Kasut sekolah dah beli untuk semua...cuma beg sekolah dan alatulis jer belum beli lagi... Nasib baik la buku text dapat free kalau tidak kopak lagila 2-3 ratus...

Korang dah buat persiapan ker?

2 comments:

CikMin said...

huhuhuhu...cikmin 1 hapa belum beli tuk depa ni yuka..nak suh abah depa..takut la sat lagi salah beli..susah nak pi tukaq lak..minggu depan sekali harung la..

p/s tak pesan depa suh klik iklan cikmin skali ka..ekekekek...

yuka said...

salam cikmin...xper masih banyak masa untuk beli baju sekolah...
memang dah pesan dgn depa suh klik nama yg ada kt shoutbox tu... tp depa kata bila klik nama cikmin tak keluar apa2...kan cikmin tak letak url kt situ..