Wednesday, June 3, 2009

syioknya...

Semalam kan aku pegi alor setar sebab ada meeting dgn org2 dari kementerian. aku sangat la happy masa kat alor setar tu. Nak tau sebab apa? hrmm sebabnya salah sorang orang dari kementerian tu adalah ofismate aku masa aku keje di kl dulu. sejak balik ke utara ni aku memang tak penah jumpa dengan kakak tu... rasanya dah 8 tahun lebih la...tapi jumpa kakak tu belom cukup best lagii.... yang aku happy sangat tu bila kakak tu kata kat aku macam ni

" yukaa... lama tak tengok sampai tak kenal dah...lain dah sekarang ni ..."

aku tanya kakak tu

" lain cemana tu ? lain elok ker tak elok?"

"lagi comei la sekarang ni..."

hik3 tu yang aku nak dengar tu...agaknyer bila la penyakit perasan aku ni nak hilang.. tapi yang menambahkan keseronokan aku tu bila kakak tu kata

" pesal yang kurus sgt ni , byk keje ker kat sini?"

hrmm kakak tu tak tau yang aku ni berdiet sakan.siap minum jusmet5 lg tau...

Mula2 tu aku best la bila kakak tu kata aku kurus dari dulu.... tp bila pk2 balik mcm tak logik la pulak...sebab dulu berat aku tak sampai 50kg sedang kan sekarang 54kg cemana leh nampak lg kurus? hrm musykil...musykil

4 comments:

idahani said...

yang penting tetap kurus..best tau..dari ayat2 yg sakit tinger tuh..'gemuk dah ko nieh' pegghh..makan dalam tu...

yuka said...

idahani - betul tu...biarla kata2 kurus tu iklas ke tidak yang penting kita yg dgr ni rasa syiok kan? hik3

aNIe said...

Yuka...ni yang jeles ni...orang dah lama tak cakap akak ni dah kurus...penat je berdiet tau...

yuka said...

kak aNIe- akak dah kurus dari dulu, kini dan selamanya sebabtula diorang tak cakapdah....menten gitu...hik3
akak pun berdiet gak eh?