Monday, June 22, 2009

Hari Bapa....

Aku sebenarnya keliru tentang hari bapa ni...hari ahad lepas kat radio dah sibuk buat ucapan hari bapa, kenangan dengan bapa dan lain2 yang berkaitan bapa... so aku ingatkan ahad lepas tu hari bapa...aku siap sms dkt hb aku tu nak wish dia hari bapa...dan dia pun dengan seronoknya reply balik sms aku tu... tup-tup semalam anak aku bagitau yang hari bapa 21 hb Jun... di radio pun ada lagi citer2 pasal hari bapa ni... akak kelirue...

2 comments:

CikMin said...

bese la..bulan jun promosi la hari bapa...exactly nye jatuh pada 21hb jun...mcm hari ibu jgk...so...akak jgn konlius lagi ek....

yuka said...

cikmin- yang menmbahkan kompius tu lastweek masa meeting ada sorang officer tu kata "sempena hari bapa hari ini saya mengucapkan selamat hari bapa kepada semua bapa2"... akak pun apa lg kan lepas tu antar lal sms kat abg lan...