Thursday, December 1, 2011

Ahmad Maher firas...Dah setahun yer


Semalam, 30 November 2011 genap 1 tahun umor anak aku yang  kecik sekali tu. Tapi semalam x sempat nak buat entry pasal birthday dia sebab aku pi kl...aku cuma ambil gambar2 dia sempena umor dia yg dah setahun tu. gambar2 kat bawah ni kira latest edition yang fresh from oven gitu.....

  
Muka budak noti kan?


Serba serbi bulat....


16 comments:

.: iEyLa :. said...

alolo adik!!!!
macam muka korea dah ni..hikhik...
happy birthday adik!!!!

yuka said...

ieyla- adik beradik firas semua ala china/jepun/korea...taktau la kenapa...si fiiras ni jer mata bulat sikit

afzalsukasuki said...

macam muka akak la :) hehehe.dulu kecik2 muka sy cenggini la.so akk pun dah boleh agak dh bsar nanti muka dia mcm sape kan?kahkahkah :D

yuka said...

afzaksukasuki- ooo kecik2 dulu muka mcm ni ek? patut la sekarang ni ensem giler...hahhaa

izan mama mia said...

happy birthday , Firass..

sinar said...

izan- tg aunty izan ( bg pihak firas)

Boboi Boy said...

Comelnya dia :)

techie87 said...

comel ank :P

generasi baru .

aNIe said...

Yuka...comel...happy birthday to Maher...semoga membesar menjadi anak yang soleh dan membanggakan ibubapanya...

Nurul Jannah said...

dah lama x tengok firas :( :(

Yatt S. said...

budak hensem macam Jepun ! dah besar mesti ramai mengorat. hehe :)

el said...

alolololo tomeinye firas
leh kapel ngan alana kan kan hahahaha
hepi besday to him

sinar said...

boboi boy/techie87 - tq yer

yuka said...

kak anie- tq kak anie diatas ucapan dan doa2 tersebut

jannah- mai la SP boleh tgk firas

Yatt- tq u..jgn dia jd playboy dah ler..hehehe

el- boleh kita berbisan ek...(ps: hantaran jgn la tinggi sangat...hehehe)

Sinar- sinar itu adalah yuka tp id lain...hehe

zahidahwahid said...

comeinya...nak geget pipi dia boleh?? mata dia macam rain lah....

ayork! saya bukan peminat rain....hehehehe


New Entry: 02- The meaning behind your blog name

Jom buat Cabaran 30 hari

Yatie Awang said...

gambar atas sekali, nampak macam artis korea je ahahaaa..comellll