Monday, December 26, 2011

Samsung Galaxy Note

Tengok iklan dia kat TV macam best jer kan? ader tak saper2 yang nak sedekah benda ni kat aku? Dapat pahala banyak tau sebab aku ni anak yatim piatu...

15 comments:

ezin said...

ezin hanya mampu sedekahkan senyuman je kak yuka. tak mampu nak beli galaxy note .. tp hp ni mmg superb

yuka said...

ezin- sedekah senyuman pun dapat pahala gak kan..hehe

~ yus ~ said...

hihi, akak ni lawak tau...yus pun nak satu kalau ada yg sudi sedekahkan..:)

yuka said...

yus- kalaula ada jutawan baca blog kita kan best..kot2 la dia kesian kat kita

B@zz0874 said...

good

gnesop.com said...

sapa sedekah kat yuka, sedekah kat sop sekali :) sop pun teringin nak pakai.. hehehe

yuka said...

b@zz0874- mmm

gnesop- jgn risau sop. kalau ada org sedekah hp tu kat yuka, nanti yuka sedekah hp lama yuka kat sop..hehhehe

katak comel said...

nah,amekla kat kdai hp yg berdekatan dgn umah ye..hihi

Shah Rizar Mohd Basir said...

pakai android tu.. terbaik

marsya said...

RM2000 lebih tuuu.....

Syakirah Rozuan said...

Haha. Memang nampak awesome sangat phone tuu. Saya pun tengah tunggu orang sedekah. Hee xD

♥AienNajwa♥ said...

hehehe ~ akak simpan la duit bebanyak..dapat beli punyer..hanye mmpu sedekahkan senyuman jela..=)

sinar said...

katak comel- kalau main ambik je syiok la

shah rizar- android tu best ke

marsya- kena start kumpul duit ni

Syakirah- agak2 ada tak org yg bermurah hati mcm tu?

Aiennajwa- xmo beli nak free je...boleh?

Ila said...

kalau dpt free mesti best kan..hehehe

NURULHANIF said...

sy pun teringin..