Tuesday, March 8, 2011

Kejora Dan Bintang

Sapa yang layan citer ni? best ker? mula2 dulu aku layan gak citer ni tapi bila makin lama citer ni makin merapu aku jadi malas dah nak tengok...dalam citer ni semua karakter baik bangang cum mangkuk hayun tahap gaban pastu slow macam siput khinzir...geram aku...banyak sangat kebetulan yang menguntung kan orang jahat dan merugikan orang baik... kalau sekali dua takper jugak..ni sampai 5-6 kali!!! aku nak tanya ni, korang perasan tak budak yang nama anantha tu? alaa yang tolong bintang tu...masa awal2 dulu kisahnya mak erlangga langgar mak kejora dgn bintang sampai mati...masa tu bintang jadi saksi sampai trauma bagai...lepas eksiden tu mak erlangga lari...sekarang mak dia dah muncul balik dan ada anak sorang...anak dia si anantha tu la...yang aku heran cemana si anantha boleh jadi lebih tua dari bintang tu...begok betul pengarah tu...ingat kita ni bodoh ke apa... korang cuba tengok kat sini tgk di minit 4.49

8 comments:

Ila said...

biasalah citer indon,memula best pastu merepek-repek..sebab tu malas nak layan...hehehe

oYa said...

but eppy ending...tu penting kak janet n mok yer dipenjara sekali ngan org gj jaat tu heheeee

yuka said...

Ila- merepek tu ok lagi tapi part anantha tu jd lg tua dari bintang yg x logik tu...sib baik citer tu ada baim wong tu yg layan gak sikit2

oYa- sumer citer indon happy ending kan? tapi nak sampai ke ending tu jenuh gak la

oYa said...

tulah harap baim je ade....hr tu tgk kat youtube tu psl tak layan sgt kat tv..tgk panjang bebenor pakat pusing same je..nak jumpa ade je halangan, selalu buat eksen gambar lambat tu je ek citer indon nak bg pjg ms..tayang muka terkejut sj kan 15 minit hahaaaa

yuka said...

oYa- betul2..depa tu suka buang masa sbb nak buat untung tapi jgn la tipu kita bulat2... bibik kak yuka pun sampai naik nyampah tgk citer tu..dia kata pengarah bodoh

Jannah Miho said...

haha..tahpape punye cite bintang tu..boleh plak nak menipu org..kekeke

adnenanz said...

Hehe... cite indon ni biasela camtu je jln cite die. cite cam bertahun nak abis.
Ni nak crite nih.
Anantha tu sbnrnye bukan anak kandung mak si erlangga tu.
mase kat oversea, mak erlangga t'hutang budi ngan bpk si anantha, then die kawen ngan laki tu, laki tu mati pulak.. so mak erlangga jage anantha mcm anak sendiri.
Kiranye anantha ni anak tiri je.
btw, he's charming :))

aira_inDiRa said...

mna ada .. anantha cuma anak tiri mak erlangga lha uyy ..