Monday, March 28, 2011

Gara-gara Bini Orang Anuar Zain Nak Kena Belasah?

  • hebat betul penangan jejaka idaman malaya ni... kelakar betul bila baca komen2 kat wall fb kawan aku nih...

    ramai orang masa tu.. nak berdua2 jer dengan diyer..hihi... joghennnyer aku nih.. gurau jer.. tapi ilove u anuar zain tu serious sangat!!
    March 16 at 2:55pm · 
  •  bukan angau lagi.. meroyan pun yer.. tak dapat tengok anuar zain.. tengok atap umah pak zain (abah) pun jadiklah.. umah dia kat kayangan heights ni jew..
    March 16 at 2:57pm · 
  •  kasik channn....
    March 16 at 3:00pm · 
  •  : kalu anuar zain tengok akak.. muntah darah hijo terusss.. huhuhuhu
    March 16 at 3:01pm · 
  •  anak aku kata kan...fan anuar zain all mak orang! Sian anuar kan...kan..aku ada member ni gambar dia n anuar siap dia enlarge n letak depan pintu rumah,kalah gambar dia n laki dia. Dia kata laki no 1 tuuu...laki no dua, yg ni..tunjuk laki dia! laki dia kata, aku tunggu time ja nak belasah anuar zain.
    March 16 at 3:17pm · 
  •  jelesnya....
    March 16 at 5:07pm · 
  •  As, you made me laughing so loud!!!! Hang bayangkan, semua org kat opis diam dok sibuk buat kerja, tiba2 aku gelak kuat sorang2! All of them staring at me, wondering why la?&£@?!
    March 16 at 5:22pm ·  ·  1 person
  •  hangpa nak taw.. laki aku bukannya jeneh jeless.. tapi dia jeles kat anuar zain.. siap gaduh lagi... masalahnya anuar zain kalau jumpa aku 105% akan panggil aku "kak" walopun aku muda 2 taun dari diyer..

16 comments:

Rama2Ungu said...

hahaha..mcm2 prangai yer...tpi berpada2 la nak minat kat org..jgn smpai belakangkan suami sndri dah la..kehkehkeh...nk gelak gak baca komen2 deme nih..

yuka said...

Rama2ungu- mmg kelakar komen2 tu yang kesian tu anuar zain la tak pasal2 nak kena belasah...hehhee

kakngah said...

yg paling kesian..
taraf mak2 org jek minat dia..
oh! sedey!

yuka said...

kakngah- sebabnyer mak2 orang tu sebaya dengan dia...dari kecik dok dengar dia nyanyi lagu kain pelekat so minatla sampai sekarang

Kak Anie said...

Yuk..memang pun yang minat kat dia mak mak orang...sebab orang lain dah beranak pinak...anuar masih bujang trang tang tang..

Pernah ternampak dia tuang minyak kreta dia ngan ziana... memang ensem... memang ensem...hahaha

Tapi akak ni minat je...taklah sampai angau...hahaha

yuka said...

kak Anie- jeles la kak anie penah tgk dia live....tapi kehenseman dia tu rugi je kan...sbb sampai sekarang pun masih belum berteman

Abang Long said...

Salam...biasalah kalau org popular, ramai la yg minat maut dan lebey2. Patutnya kena la jaga hati suami tu elok2..manu tau aleh2 dia bawa balik madu secantik siti nurhaliza...errr cantik ke siti tu?

yuka said...

Abang Long-betul tu...hati suami kene jaga...cantik apa ct tu....

Cik Yana said...

Puas tenung da Anuar Zain. Tak tahu kat mane orang nampak die hensem. Ke sebab cik Yana tak kawen lagi, so tak tahu la. Kini jadi mak orang baru nampak. hahaha~

Entry terkini: LipIce Percuma Untuk Anda dan Kawan-Kawan :)

fareez tajudin said...

follower ke 99 melapor diri..tkot kt shout box xprasan lak..hehe...nice blog btw...

yuka said...

cik yana- kak yuka pun heran gak cemana tetiba si anuar tu boleh jadi jejaka idaman malaya....

fareez- 99 ke 999? hehhee...tahniah yer

Wanzi said...

kes teruk kalau cam ni... kena jaga2 sikit.... sampai nak kena belasah lagi tu... bahaya..

Mamachia said...

aduh susah juga jadi femes ini iya....Anuar kena kawin cepat ni, tak pasal2 kena penampar pula kasian.

yuka said...

wanzi/mamachia- kesian anuar yg innocent tu

purpleyellow said...

anuar zain memang hot..nak buat mcm mane..so suami kat luar sana kena jugaklah jage diri..kemas bersih..jgn kate bini je tak tahu hias diri..lelaki pun kena jgk jage penampilan diri kan? mcm anuar zain yang hot n ade stail tu.

yuka said...

purpleyellow- betul betul betul