Monday, March 21, 2011

Intan's Wedding

Jumaat lepas kazen aku kawen. kazen aku ni namanya intan. intan ni muka dia memang chinese look abis. dia kawen dengan orang singapore...muka hb dia pun macam cina gak...konfem muka anak dia nanti pun macam cina gak...
gambar kat atas tu aku, kakak sulong, adik aku serta 2 orang anak aku bergambar dengan intan...majlis tu dibuat waktu malam bertempat di kompleks masyarakat penyayang, pulau pinang...lebih kurang pukol 10.30 kitorang pun chow dari situ..balik dari situ kitorang singgah kat padang kota...orang memang ramai..tapi hanya aku sorang yang pakai kebaya kat situ....malu wehh...tapi buat derk je la kan...

8 comments:

aNIe said...

Yuka... macam akak ari tu ler... balik majlis perkahwinan jalan2 kat KL dengan baju kurung lip lap lagik

Selamat Pengantin Baru buat kazen Yuka... semoga kekal bahagia ke akhir hayat

yuka said...

kak anie- mcm segankan bila kita jer pakai macam tu...rasa macam ana rafali pulak...hehhe

umie said...

hehehe..kalu umie, g kenduri pakai jubah..so kalu nka jalan2 tu xla kekok sgt pakai tu..kalu x pun bawa baju siap2 nak tukar..hehhe

Rama2Ungu said...

hehehe...bt derk je..janji pakai baju..hehehehe..kalo tak pakai lagi org pandang lain mcm kan..kehkehkeh

papepun, slamat pengantin baru bt kazen akak tu..smoga kekal perpanjangan:)

Izan Ishak said...

selamat pengantin baru buat kazen akak ye...moga bahagia hingga akhir hayat hendaknya~

yuka said...

umie- ingatkan lepas kenduri nak balik terus tu yg pakai kebaya bagai...kalau tau pakai baju kurung jer..hehehe

Rama2ungu- terpaksala buat derk sebab xder pilihan..thanks sebab mendoakan untuk kazen kak yuka

Izan- tq yer izan

fyna said...

waaa....lawanye merah + hitam...

sinar said...

fyna- yup nampak ekslusif