Friday, January 7, 2011

Serasi Bersama..

Yuka nak tanya... sapa yang pernah menonton rancangan Serasi Bersama? alaaa rancangan di astro ria tu...yang tiap2 hari sabtu dan ahad malam tu...sebenarnya aku bukan nak promote program tu kat korang...cuma nak berkongsi pendapatan  aku tentang program tu...program tu nak kata best sangat tu takla..bolehla tengok kalau dah xder cerita lain...tapi yang aku menyampah tu...selebriti yang masuk program tu macam nak menunjuk-nunjuk yang diorang tu la couple paling loving kat dunia ni...sikit2 nak peluk...sikit2 nak cium...jawapan betul nak cium jawapan salah pun nak cium... pastu ada 1 kapel tu kan...masa host rancangan tu tanya apa yang membuat isteri dia bangun waktu pagi...jawapan yang dia bagi ciuman ( nak bagitaula kat orang yang dia cium bini dia tiap2 pagi) tapi yang kelakar tu jawapan yang bini dia bagi dia bangun waktu pagi disebabkan oleh bunyi jam...herm x serasi langsung...walau apapun aku harap peserta serasi bersama ni takla terkena badi macam sehati berdansa tu...

11 comments:

~ yus ~ said...

yelah kak yuka. Yus pun perasan, sikit2 nak peluk dan cium. Macam serasi sangat..huhu.

Tapi tu mungkin gimik je kot

Kak Anie said...

Yuka... akak tak tgk rancangan ni... sebab rasa meluat tgk promo dia pun asyik nak terkinja2... cium2... peluk...malas...macam dibuat2...pastu nanti keluar kat surat kabar....si polan dan si polan dlm proses perceraian...hmmm... minta dijauhkanlah..

munna said...

ada gak terbabas tgk... tapi mcm x best langsung....

aidah said...

Salam Yuka,
sebelum nak bagi komen nak wish happy new year kalau belum terlambat lagi. Ye lah artis ni pelik kan, kalau dapat masuk TV konon2 nya they all lah the most loving couple in the world. Macam Nurul ngan Ajai dulu, tapi akhirnya................

kakngah said...

aku xpernah tgk pun..
rasanya.. diorg tu.. wayang jek lebih. realiti saiap ayg tau kan....??

yuka said...

yus- meh kita tengok sampai bila depa nak serasi...hehehe

kak anie- yuka pun bukan nak tgk sangat rancangan tu tp sejak jd surirumah OKU sementara ni xder keje lain asyik tgk tv je la..sampai dah taktau nak tengok cerita apa...last2 tgk serasi bersama...mintak2 depa serasi selamanya la kan..

aidah- happy new year utk aidah jugak...artis2 ni propa jer lebih...

munna- memang tak best pun..x rugi kalau x tengok

kakngah- setuju mmg depa tu wayang jer lebih...ate dah memang itu keje diorang pun kan?

aBidaH said...

sy prnh tngk cite tu..owh yg artis bg ciuman bile bngun tu ******..heee..klau kat citu pluk2 tp klau kat luar tah2 gadoh..hehe

Afiq Bukhari said...

haha mesti malu bila x serasi tu..

Izan Ishak said...

hehehe...izan pun tertengok tau masa part yg asyik peluk cium tu. mmg sebijik rasa apa yg k.yuka rasa.

hmm...nak tunjuk dorg kapel paling serasilah tu~

zacky ~786~ said...

tak prnah tgk ..~ huhuu.. p rancangan cmtu mmg "tak" pn.. mnyampah jerr tgk.. :P

bidadari said...

salam yuka,

tengok jugak rancangan tu...
tapi kadanng2 ade setengah2 artis tu nak menunjuk2 yang mereka serasi bersama terover2 lah pulakk...menyamfahh hihi