Thursday, January 13, 2011

Baby Firas...




Salam semua, harini baby firas dah 45 hari...kat sini yuka nak share gambar baby firas dengan korang semua...gambar2 ni ada yg ambik waktu mula2 lahir dan ada yang dia mbil ketika umor firas 44 hari... kalau firas masih berambut maknanya gambar lama la tu..sewaktu 3 minggu pertama



Yang ni gambar terkini firas...diambil ptg semalam....








Yang ni ketika sesi cukur rambut

6 comments:

Rama2Ungu said...

alolololo..comeeel gilerrr...suma baby suka tido ngan kepala cam tekehel camtu kan...cute sangat..!!!
arwah baby dina pun suka tido kepala camtu..

~ yus ~ said...

Comelnya Firas....

Sama nama dengan anak blogger kak ina hashim pulak..:)

Cikmin said...

firas macam muka abg lan... :P

Kaseh said...

cute sgt firaz..boyot je pp

yuka said...

Rama2Ungu- semua baby suka tido kepala terkehel agaknya sebab dah terbiasa sejak dalam perut kot..hehhe

Yus- ye ker sama nama dengan anak bollger Ina Hashim..nanti nak pi tegok kt blog dia...

Cikmin- muka dia berubah-ubah..kejap macam abg lan, kejap macam yuka..kadang2 macam nayli..tp kak lela pun katamcm abg lan gak bila tgk latest pic dia

Kaseh- mana pipi tak boyot..kuar2 jer dah 4 kg

Rama2Ungu said...

:)..tu la kot..