Wednesday, January 5, 2011

Permintaan untuk CIKMIN

Salam semua...yuka kembali bersiaran selepas seminggu menghilang...sebenarnya yuka ada jer kat rumah..tak pegi mana2 pun sejak balik dari kl...tp masalah internet yang sengal dan begok ni membuatkan yuka x boleh nak on9...Sebelem yuka meneruskan coretan yuka nak ucap selamat tahun baru 2011 kepada semua..harap2 masih belum terlambat....
sebenarnya entry kali ini yuka buat sebab yuka ada permintaan dekat cikmin... sebenarnya macam ni... baru-baru ini yuka tengok kat tv3 kata tak lama lagi akan ada cerita indon baru bertajuk sejuta cinta marshanda...yuka rasa cerita ni mesti best sebab pelakon dia ialah baim wong (dimas) dengan marshanda (winda)...oleh kerana waktu siarannya ialah pukul 2 ptg maka tak dapat la kami ( orang2 yang kerja makan gaji ni) tengok...Jadi diharap cikmin dapat letak cerita ni kat blog macam cerita BBC dulu tu...agak2 boleh tak cikmin? Sekian, terima kasih.....

p/s: sapa yang setuju dengan cadangan yuka ni sila tinggalkan komen...

10 comments:

Ungu Violet said...

sokong 100%... plzzz cikmin...:)

yuka said...

Ungu Violet - i tau u mesti setuju sebab u kan peminat tegar dimas tu

Yuni Aisyah said...

wah ada cter baru...x dpt la nak tgk lepas nie sbb kelas da mula start..huhu

qellissa said...

ermmmm setuju gak lah, coz klu kul 2 tu mmg non ade nya dpt nengok Tv..lalala

NUR AIN AZMAN said...

Wah, thanks for the info

keep it up

btw, jom komen sini jika belum
wish me luck
thanks ya

http://officialaenlicious.blogspot.com/2010/12/contest-fesyen-untuk-semua.html

yuka said...

Yuni- kalau cikmin letak kt blog dia boleh la tgk citer time xder kelas...

qellisaa- kita curi2 tgk kat ofis melalui mytonton.com..hehehe

nurain- welcome...minat dimas gak ker

Cik Jannah said...

mak uda..begok tu ape? same cam bengong ke?

cikmin said...

hahaha..permintaan yang terlampau daaaaa...waktu tayangan sama dengan ALisa lah...orang kat rumah ni tengok alisa.. :P

yuka said...

cikjannah- begok tu sama mcm bengong/bongok dan sebagainya...tp begok tu word indon...

cikmin- bukan cerita tu ganti alisa ka? kan slot dia kat tv 3..cemana boleh sma waktu pulak

Cikmin said...

hahahaha...ingatkan alisa tv2...:P sebab time orang rumah ni tengok alisa ai sibuk wat menda lain...