Saturday, July 31, 2010


Hari Ini merupakan hari jadi aku yang ke 38 tahun...(muda lagi kan?) hahaha...rasa macam tak percaya yang aku dah hidup kat dunia ini selama 38 tahun....rasa macam baru 25 tahun jer...dikesempatan ini aku mengambil kesempatan untuk mengucapkan selamat harijadi kepada diri sendiri....

11 comments:

kakyang .. said...

happy bufday yuka ..
esok turn kakyang pulakk ..

semoga panjang umur, murah rezeki, bahagia di samping keluarga dan sentiasa mendapat keberkatan Allah SWT hendaknya ..

idahani said...

selamat hari lahir..moga pjg umur, murah rezeki dan diberkati selalu..amiiinnn..

dan tak lupa juga bakal punya baby yang comel n cute mcm ibunya..

munna said...

happy bestday kak yuka.... panjang umur dimurahkan rezeki harapnya

cikmin said...

selamat hari lahir yuka...

semoga panjang umur murah rezeki...

semoga yuka selamat melahirkan jugak buah hati yang terbaru tu...

ermmm..apa lagi ye...

abang lan kasi apa? :P

Amalia Auni said...

hepy bufday ye...

(^_^)

PiNk ButTeRfLy said...

happy birthday kak yuka sayang!!!!!!

takde GA sempena beday ke? hehe..

have a wonderful year ahead. love u!

yuka said...

Kak yang- tq...lepas ni besday kayang pulak ek...wajib ken api wish kat blog kakyang lepas ni...

idahani - tq yea atas doa dan ingatan tersebut...tak sabar dah ni nak tunggu baby keluar...

munna- tq yea...moga doa itu dimakbulkan...amin....

cikmin- tq cikmin moga semuanya selamat nanti...hadiah abg lan ek? dia kata sempena besday off 1 hari takyah pegi kebun....hahhahaahampehh

Amalian auni - tq sis..

PINK - tq cik pink sayang...yerla tak terpk lak nak buat GA haritu...tunggu birthday tahun depan la pulak...hehhe...sayang pink jugak...

leeza said...

hepi besday kakyuka..semoga sentiasa dimurahakn rezeki :-)

kek sepotong boleh?hehhehhee

mijie said...

hepy belated day sis..moga panjang umur n murah rezeki n hepy selalu.

xpe kn lewat sehari..hehe

yuka said...

leeza- tq leeza...bukan setakat kek sepotong..kalau dekat nak 3-4 potong pun boleh...

mijie - tq yea...xper lewat seharipun masih dlm mood besday ni

mar said...

happy birthday ea,...