Sunday, July 18, 2010

Myfaheem.com ada SUPRISE sempena HARI BAPA

(INI ADALAH ENTRY MELEKAT...ENTRI BARU ADA DIBAWAH)
Salam semua...sempena hari bapa blog myfaheem dengan murah hatinya nak bagi hadiah kepada yang bertuah...semua orang berpeluang untuk menang...apa lagi jomla kita join beramai-ramai.... kalau korang nak tau kan hadiah yang mak faheem ni bagi selalunya yang best2...tak rugi kalau join kontes ni...bukan kena bayar pun...dulu yuka penah la masuk kontes anjuran mak faheem ni dan dapat hadiah minyak wangi pure yang sangat best2 bau dia...sampai kawan yuka pun suka bau tu...

Kalau nak join jom klik kat sini cepat sebelum terlambat

p/s: semoga yuka akan menjadi salah sorang yang bertuah...bukan apa memang yuka tengah mengidam nak dapat hadiah dari myfaheem ni....hik3

7 comments:

Faheem Jr said...

ekekeke..tetiba mengidam la pulak ye..kalau tak dapat ni camne? melelehla air liur baby kan... :P

yuka said...

Faheem Jr- hik3...ngidam nak hadiah boleh boleh diterima akal ker?

Chaon Cornerz said...

gud luck kak yuka.. =)

yuka said...

Chaon- wah lama tak nampak kemana menghilang?

Mario said...

gud luck ye...saya pun ngidam jgak ni...haha

Ungu Violet said...

kwn u tu... i ker? hehehhe

yuka said...

Mario- tq...semoga kita sama2 bertuah

UV - u la tu...sapa lagi kan