Saturday, July 3, 2010

Donut Besar...


Salam semua ...harini aku nak tunjuk kat korang donut besar...donut ni di jual di sebuah gerai di SP...donut ni besar,gebu dan sedap...sebelum kena ngap dek mulut aku yang comel ni sempat gak aku ukur diameter donut ni...diameter dia 5cm....so korang leh bayangkan la besar mana donut ni....kalau tak silap aku donut2 yg dia jual di bakery size lebih kurang ni la...tp disana size besar harga pun besar...tapi donut yang aku makan ni walaupun besar harga dia 40sen jer...murah tak?
Selain donut ni kan makcik tu jual berger malaysia ( ala... yang dalam dia tu ada sambal ikan bilis tu)... tapi yg kelakar pasal berger malysia dia tu kan...size dia macam berger biasa...first time tengok aku rasa nak gelak sebab mcm kelakar la...biasa tengok kecik2 jer tp yang ni besar...harga berger tu pun 40sen gak...lawak betoi makcik tu....

3 comments:

cikmin said...

tetiba termacam tersuka tertengok templete terbaru teryuka..terhihihi..

nEa FleriDa said...

size burger msia sma dgn brger biasa?? biar btulll.. hehe

yuka said...

cikmin- tq sebab suka template baru ni...hik3

nea flerida - memang betul pun...nanti yuka letak gambar burger mesia tu pulak