Thursday, November 26, 2009

Selamat Hari Raya Aidil Adha...

Selamat hari raya Aidil Adha Yuka ucapkan kepada semua. Kepada yang akan menempuh perjalanan yang jauh untuk sampai ke kampung halaman, berhati-hati ketika memandu...

Di kedah cuti raya haji sebanyak 2 hari...jadi semua pekerja dinegeri kedah akan bercuti pada hari jumaat hingga ahad ( ganti hari jumaat yg memang cuti mingguan ) dan aku sendiri pulak mengorbankan cuti tahunan aku sebanyak 2 hari... jadi secara keseluruhannya aku akan bercuti sehingga hari selasa.... kalau tahun2 sebelum ni aku hanya habiskan cuti raya di kampung, tahun ni ada perubahan sikit...aku bercadang akan ke kayell ( mungkin jugak aku akan terlajak sampai ke bentong...ahaks) pada hari raya ke 2. Baru la jauh sikit perjalanan tu...balik kampung setengah jam dah sampai...jadi xder feel balik kampung...hik3.
Oleh kerana aku bercuti agak lama maka segala aktiviti blogging terpaksa dihentikan buat sementara waktu. Maka dengan itu tak dapat la aku nak klik2 nuff di blog kawan2 dan blog sendiri jugak...
Akhir kata sekali lagi aku nak ucapkan Selamat Hari Raya...

Nota: lepas ni nak isi borang cuti pastu nak mintak dengan boss nak balik awal...

5 comments:

CikMin said...

harap2 bukan sesi terjahan la kali ni ye...kang ada yg makan sekut mayat jek..ekekek...

yuka said...

heehehe...sekut mayat pun xper cicah dgn kopi sedap gak...

Mohd Ridzuan said...

Selamat HAri Raya

aNIe said...

Salam aidil adha dari akak juga...

PiNk ButTeRfLy said...

kak yuka, dah 4x PiNk refresh tapi nape shoutbox takde?

clicked 2 utk kak yuka! =)