Monday, November 2, 2009

Hari ini dalam sejarah...

Hari ini aku cuti...aku cuti sebab nak temankan hb aku yang ada kes mahkamah di perlis nun...first time ni aku tgk prosiding dijalankan secara live...selalunya tengok dlm tv jer...best jugak rupanya yer...ada bantahan dari peguam2 mcm dlm tv tu la...dalam kes ini hb aku cuma jd saksi untuk plaintif so...xla saspen sgt... perbicaraan selesai lebih kurang pukol 12.30. kemudian kitorang pegi lunch di restoran anjung keli...lepas makan tgk jam dah dekat pukul 2.00 ptg...teringat yang kami ada urusan lain yang amat penting pada pukul 3.00 ptg. Makanya terpaksa la suami aku memecut kereta ala2 kimi raikonen supaya kami tiba on time...kami berjaya sampai di rumah fahter inlaw aku itu pada pukul 2.45. sampai disitu org semua dah menunggu dalam kereta.. kitorang sampai jer terus kami bergerak...aku yang dari perlis menahan nak tencing tak jadi nak turun dari keter dah...takut kene marah...hik3 . Nak tautak kitorang pegi mana?hehhehe...sebenarnyer kitorang nak pegi meminang...rumah pihak pompuan tu takla jauh..4-5 km jer dr rumah pakmertua aku tu...kami sampai disitu pukul 2.58 ptg dan kami masuk dalam rumah itu ngam2 pukul 3 petang...terer kan aku dan hb timing..

1 comment:

andri hardiansyah said...

" DIDOT RENTAL "
MOBIL BANDUNG - INDONESIA
MORE INFO FOR RENT PLEASE KINDLY TO CONTACT :

W/A OR TEXT TO :
+6282216768825 (Toto ) +6281221988186 ( Andri )
+6281235111103 ( Astri )

Whatsapp :
+6281221988186 ( Andri )
+6281235111103 ( Astri )

EMAIL TO :
andri.hardiansyah@gmail.com
astri.ryunita@gmail.com

City tour one day ( IDR 450 ribu )
Pick up Airport ( IDR 150 ribu )
Charge to Tangkubanperahu Mounthain ( IDR 50 rb )
Charge to Kawah Putih Mounthsin ( IDR 100 rb )

( Avanza, APV, Inova, H-1, Pajero, ELF )

Day One Tour Bandung
1. Jemput at Husein Sastranegara Airport

2. Shopping & lunch at pasar baru
3. Shopping at toko tiga
4. Shopping at jl. riau factory outlet
5. Dinner at R.M Ampera

Day Two Tour Bandung
1. Breakfast at Hotel
2. Otw to Gunung Tangkuban Perahu
3. Flotting Market
4. Coffee Time at Lembang ( pulut/jagung bakar, etc )
5 . Lunch at Kampung Daun
6. Shopping at Cihampelas/Ciwalk
7. Dinner at Bakso Malang Karapitan/Bakso Semar

Day Three Tour Bandung
1. Breakfast at Hotel
2. Otw to Cibaduyut
3. Lunch at RM Padang Sederhana/Simpang Raya
4. Shopping for Handgift at Kartika Sari