Friday, November 20, 2009

Lihat Kanan....

Salam 1 Malaysia kepada semua...


Pertama sekaliaku nak tanya korang perasan tak ada sedikit perubahan dekat layout blog aku ni? tak perasan eh? Cuba korang lihat kekanan..kemudian turunkan pandangan mta korang ke bawah sikit...sampai korang nampak gambar ebiboy...kemudian cuba korang tengok di bawah gambar ebiboy tu...HAAA korang nampak tak 1 gambar baru kat situ...kalau nak tahu itulah satu2nya adik yang aku ada kat dalam dunia yang fanaa ini...Apa motif aku letak gambar dia kat situ? Alkisahnya macam ni....siang tadi adik aku datang rumah aku, oleh kerana sekarang ni time cuti sekolah dah tentulah adik aku tu ada masa nak mengadap laptop...kalau dah dia ada banyak masa mengadap laptop dah tentulah dia ada banyak masa nak klik2 nuff kat blog aku ni...hik3. Jadi kesempatan yang ada ini aku gunakan dengan menyuruh adik aku tu klik2 iklan kat blog aku tu tiap kali dia on9...aku suruh dia klik2 picit2 sampai lebam... adik bersetuju untuk menjalankan tugas tersebut dengan syarat...

Syaratnya ialah aku mesti letak gambar dia kat blog aku ni sebagai ganjaran untuk dia klik untuk aku...aper2 je la maksu oiii...janji klik nuff tu banyak2

5 comments:

CikMin said...

wakakakak...siap promo maksu tu wooo..cun lah..mcm kakak dia..ekekekek..suh maksu klik2 cikmin punya iklan sekali eh..

aNIe said...

Hehehehe...itu sudah baik...letak aje gambar dia tak pe...janji dia klik...

Jgn lupa suruh klik akaknya sekalik

FirdHaikaL CHinta ilLahi said...

wah...bagusnya adik kamu....

yuka said...

cikmin - sejak demam nuff ni abis anak2, adik/kakak kene paksa klik kt situ...hehehe. kalau ada byk adik kan best...cepat la byk duit dlm akaun nuff tu..nanti nak pesan ngn dia suh klik utk cikmin sekali...

kak anie- skalau upah setakat nak letak gambar jer 3-4 keping pun xper kan..nanti nak bgtau dia suh buklik kt blog kak ani jugak tp kalau dia demand suh letak pic kt blog kak ani tucemana ek...hik3

Fird- adik tu bagus sbb mencontohi kakak dia...ahaks ( statement persan nih)

CikMin said...

patut la seminggu byk duit nuff yuka tu...hihihi...bravo2 teruskan usaha okeh...