Tuesday, October 27, 2009

Pisang Bakar Berkeju...


Salam 1 Malaysia.... Nak tanya ni korang penah tak makan pisang bakar berkeju? perghh sedap gila tau... aku first time makan mender tu masa bercuti dibandung dgn cikmin tu...bahan2 dia simple jer pisang/cheese/coklat sikit tapi rasa dia walla....lemak, masin , manis semua ada.... kan cikmin kan... Masa pergi Jakarta haitu kitorang makan lagi mender tu...sebab kat mesia ni x jumpa org jual... haritu aku try gak buat tapi macam x sedap jer...mungkin silap guna cheese tu... jadi bukan salah aku pisang bakr berkeju tu tak sedap tapi salah kan si cheese bedebah itu...

Nanti nak try buat lagi sekali....

4 comments:

CikMin said...

wakakakak...tak jadi eh buat ari tu...cuba lagi dan lagi la..tak pun tggu pi jakarta lagi skali..

idahani said...

nak cikiitt..tapi bila dah menjadi jer tau..heeheh

acHap~ said...

mcm sedap jek pisang tuh.
sedap x?

da klik2 nuff.
dtg la singgah teratak saye plax ek~

yuka said...

cikmin- tak berapa jd la pisang bakar tu...munkin silap cheese la..nanti nak try lagi...kalau nak tunggu pi jakarta nampak gayanya bulan 3 tahun depan baru merasa pisang bakar tu...

idahani - nanti bila jd akak letak pic kat blog...yang dalam pic tu pakcik google yang buat...hik3

acHap - memang sedap sgt pisang bakar tu...bayangkan bila cheese/coklat/pisang bersatu...rasa lemak,masin, manis semua ada...klik nuff? no problem sekarang jugak akak pegi klik kat blog engko...anyway bila nk jd follower ni...hehhehe