Sunday, July 26, 2009

Bahasa Jiwa Bangsa...


Korang tengok lah dan korang baca lah...ada apa2 yang tak kena tak? Notis tu aku jumpa semasa aku masuk toilet di port swettenham ( di Penang) semalam... aku ketawa sampai sakit perut bila baca benda tu...saper la gamaknyer yang mengarang notis itu... ejaan era jurasik tu...agaknya swettenham sendiri kot yang letak notis tu...hik3...musykil la jugak kan takkan la takder inisiatif dari pihak pengurusan pelabuhan tu untuk tukar notis tu ikut ejaan zaman sekarang...
p/s: baru ku tahu yang rokok pun ada puting! huahuahua

4 comments:

kisuke said...

knape? ingt kamu je ade p*****~ lalalala~

yuka said...

kisuke - no komen....hik3

Ms AiReEn MoHd said...

puting apakah?wakakakaka rokok ade puting ker?oo patut la boy suker isap rokok..isap puting rupenyer....

haah kat blog aku yg menongkak dagu tuh ko la pun kan..abisss nak tanye lagik kan..kekekekeke

yuka said...

aireen- terjawab sudah knp org suker isap rokok nih...

oooo yang menongkat dagu tu akak ehhh...patut npk comeiii..hahaha...(sila lah muntah hijau dgn statement tu)