Friday, December 17, 2010

Hari ke-18

Diam tak diam harini dah 18 hari ahmad maher firas lahir ke dunia...aku pun dah semakin sihat..dah semakin x larat nak baring2 jer...nasib baik sekarang ni macam2 teknologi ada jadi tempoh berpantang tak la bosan sangat... aku boleh berinternet...boleh berblogging..boleh berFB dan macam2 lagi la....masa pantang anak pertama hingga yang ke-3 dulu tu..masa berpantang sangat membosankan...
Selain berinternet aku jugak rajin layan cerita2 kt tv...tp kan apa yg perhatikan kat tv banyak betul cerita indon...tengahari ada cerita 'cahaya', lepas tu 'safa dan marwah', lepas tu 'cinta dan anugerah' lepas tu 'cinta kirana'... semua tu aku tengok...
Selain dari sinetron indonesia tu aku layan gak cerita seruan pulau nami dan putera katak...hahaha ..bila lagikan nak bersenang lenang macam ni...

Semalam aku mula berurut...esok baru habis...selalunya orang berurut masa baru lepas bersalin tapi aku ni start lambat sikit...sebab masa awal2 dulu sibuk dengan baby kena jaundis tu..pastu aku la ralit dari sehari ke sehari kata nak tepon makcik tukang urut tu tapi aku tak tepon pun...cuma 2 hari lepas baru aku tepon makcik urut tu...nasib baik dia xder customer lain...maka boehla dia datang semalam...aku ingatkan makcik2..tup2 bila datang siap pakai jeans dengan blouse lagi...hhahaha makcik urut zaman sekarang...umor dia pun tua setahun jer dari aku...cuma body dia tu jer 2 kali saiz aku....

Hari ini lepas urut aku kakak tu cukur kepala baby firas tu...sekarang baby firas dah botak...nanti aku letak gambar botak dia kat sini...

Oklah yer tuan2 dan puan2 aku nak layan cerita safa dan arwah sat..bye

6 comments:

Cikmin said...

baim wong nak mai lagi ni..dalam sinetron bukan diriku... :) letak gambar firas banyak2..gambar mummy takmo eh..

Ena said...

hehe..
nasib baik skrg macam2 ada kan kak.. leh la kurang kan boring.. :D

yuka said...

cikmin- yuka x sabar dah nak tgk citer bukan diriku tu..sebab dah kangan bangat sama baim wong tu..hahaha

ena- tu la...kalu xder tenet ni mesti bosan tahap gaban nak habiskan 44 hari tu

suffer8zine said...

wahhh 18 hari dah?

Terkini : 10 Kereta Termurah Di Dunia

yuka said...

suffer8zine- kak yuka tak sbar bak tunggu 45 hari...masa tu merdeka la...

Cik Jannah said...

nak tengok firas botak!!
alaaa..ta best dah xdak rambut..huhu