Sunday, December 5, 2010

Alhamdulillah...semua dah selamat.....

Salam semua disini yuka nak update secara ringkas sahaja sebab tenet kat rumah ni masih sengal2 mcm owner blog ni jugak...kang penat type panjang2 tp tak leh nak published pulak.... Berkat doa dari kawan2 semua akhirnya yuka selamat melahirkan baby boy pada 30/11/2010...tepat seperti tarikh yang diberikan oleh doktor... baby tersebut dilahirkan pada jam 10.13 mlm...berat 4 kg!!!
Sebaik sahaja yuka kuar dari labour room tu yuka mms gambar baby tu dekat cikmin kalau nak tengok pic baby boy yuka beberapa minit selepas dilahirkan bolehla tengok kat situ...sebab buat masa ini yuka belum berkesempatan nak upload pic baby kat blog....
Sekian...wassalam....

8 comments:

OnE HeArT..OnE LoVE.. said...

4kg???? mak haih...comeyy ni...=D

anyway, alhamdulillah..and tahniah.=)

suffer8zine said...

thniah kak!!!

Terkini : Seluar Dalam Kalis Bom | Ini Fakta Bukan Auta | GIVEAWAY Lumayan

khaiyisah husna said...

tahniah....:)

Ena said...

Tahniah kak..

4kg? Alhamdulillah..

munna said...

tahniah kak yuka.. fuh 4 kilo ... besarnya kak..

aNIe said...

Tahniah Yuka...semoga segera sihat kembali...Take care...

yuka said...

one heart one love- yup 4kg...syukur semua dah selamat....tq ya

suffer8zine/khaiyisah husna/ena/munna/kak anie- terima kasih byk2

Rama2Ungu said...

alololo///semangatnya baby smpai 4 kilo..hehehe.tahniaah kak