Thursday, September 17, 2015

Vietnam Mu Tunggu Ku Datang...

18hb ni aku nak ke Vietnam. Ni kali ke 3 aku ke sana. Trip kali ni sebab nak tunaikan janji aku dengan bibik yang teringin sangat nak pi..aku sendiri pun duka pi vetnam sebab buleh shopping macam orang kaya...bawak hasil shopping sampai x cukup tangan...kat sana kan barang2 murah...
Sempena dengan percutian ke vetnam aku nK mita maaf dengan blogger yg follow yuka-luv sebab aku belum kesempatan nak folliw balik sebab aku x reti nak follow dengan guna hp ni...balik dari vetnam nanti yuka follow tau....

7 comments:

lia ummiirfan said...

wahh..kali ketiga ke vietnam! saya sekali pun belum penah sampai..hihi..

Tips untuk kulit wajah bermasalah

anajingga said...

seronoknya yuka nak melancung ye..nanti update lagi kay, kak ana singgah petang dari anajingga.com

Yayu Daulati said...

Bahaaagianyaa, saya ingin.... *hug

yuka said...

Lia ummiirfan- tq singgah baca entry..and sorry lambat reply komen..guna hp x puas nk b logging. .kak yuka masih di vet6 ni.. tunggu entry vet6 yea..byk tips nk kongsi...

Anajingga- tunggu entry tentang vet6 dari yuka tau

sop said...

wah best nye
teringin gak nak g
wife dah pergi 3 kali gak.. sop je blom.. huhuhu

sedutzone said...

na kirim ole-ole 1... hikhikhikhik

yuka said...

sop- vietnam tu memang sesuai untuk pompuan..pi 3 kali pun x jemu2..juling biji mata dok pilih kain

sedutzone - ala...kak yuka dah balik la...tunggu pi vet6 kali ke 4 plak na