Sunday, July 8, 2012

Fathia Pakai Gaun Koyak

Sekarang tengah hebohla di alam cyber dan di blog2 perihal Fathia (pelakon baru yang cun gak tu) pakai gaun koyak. Katanya gaun itu dipakai semasa majlis Anugerah Stail EH! 2012... Oleh kerana dikatakan pakai baju koyak aku ( yang suka cerita sensasi macam ni) cepat2 la cari kat tenet...nak tengok la jugak baju tu koyak macam mana kan...apa yang boleh terlihat apabila baju itu koyak...dan aku merasakan yg fathia tu sure malu teramat bila baju dia koyak... 

Ini lah gambar fathia yang sedang memakai gaun koyak. korang nampak tak part yang koyak tu? sebenarnya tak nampak sangat pun part yang koyak tu walaupun dah di zoom bagai....tak serius mana pun dan x luak apa2 pun kesan dari baju koyak tu...tapi cuba korang perhatikan pompuan yang pakai gaun biru tu...diorang x sebut pulak gaun dia koyak..tapi terjojol kepala lutut sampai ke pangkal paha...

8 comments:

caliph shuriken said...

diorg lebih kecoh pkara x jelas compare dgn pkara yg jelas nmpak kn, hukk...

ALoNa CintamaniszLite said...

betoi...betoi...yg terselak sampai ke pangkal peha tu ok, ye?? mmm....

Phat said...

sebelah fatiha tu lagi koyak kain nye hehe

Sop said...

tak koyak pun sama jer macam koyat.. lagi teruk pun ada sbb tinggak seluar dalam jer,, huhuhuhu

yuka said...

caliph- tu ar yg tak koyak tp terdedah lg teruk

alona- terkoyak tu sbb tak sengaja tu jd isu yg terselak sampai paha di sengajakan so x perlu malu..hehhe

phat- tu la pasal...baju x koyak tp nampak kaki lagi sakan

sop- tu ar kan..makin dasyat la artis2 kita sekarang ni...

TiranaAduka said...

salam sis...
maaf sis lewat balas jejak

yuka said...

TiranaAduka - xper biar lambat asalkan selamat

mamapp said...

hahah... baju biru lagi koyak beso