Wednesday, August 17, 2011

Wordless Wednesday


Pendapatan Terumpuk...hehehe

15 comments:

emy zulaiha said...

wah bestnye ade pendatan terumpuk.eh? ape tue?hehe

yuka said...

emy- bahasa omputihnya buffered earning bila melayu jd terumpukla pulak...lawak kan

kakngah said...

aku sedey nok..
dah berjaman nuff tak bagi BE..
sob!sob!sob!
:(

yuka said...

kakngah- jangan sedeh sbb walauppun xder BE iklan selalu ada kan. nanti2 depa bagi la tu...atleast ko dah penah merasa ada BE tu..aku ni baru ni la meriah BE kat sini sampai aku pun terkejut..dulu2 tengok kt blog org jer..

rayne rawt rawt said...

waaahh . nnti bile cashout blanje rawtrawt boleh ? deal ? hahaha :P :P

beg sekolah bau meggi

http://inibelogterabor.blogspot.com/2011/08/beg-sekolah-bau-meggi.html

yuka said...

rayne rawt rawt- boleh jer..tapi nak belanja apa ek?

Nur Hawa Mohd Zin said...

bila la awe nak mula merasa macam ni lagi..hehe

yuka said...

awe- kak yuka tunggu bertahun baru dapat merasa mcm tu...sesetengah blogger tu baru 1 bulan buat blog dah dapat BE tu. ni semua rezeki masing2..nanti ada lagi
tu utk awe

iMBobo said...

wah tinggi bonus tu hehe

Health Partners said...

seperti google keyword ya tampilannya,baru tau aku

yuka said...

iMBobo- tak banyak sangat bonus tu sebab trafik kurang. kak yuka pun ada masanya x sempat nak BW

Health- hermm

Oshin said...

tahniah ye dapat BE..hihi maintain kan trafik kalau nak senang naik hihi

yuka said...

Oshin- terima kasih. susah gak nak maintain trafik tu sbb tak sempat nak BW lama2

rasta said...

salam sis yuka...

link udah rasta pasang biar senang nak singgah blog sis...
Teruja rasta tgok nuffnang sis yuka..leh kongsi tips tak...rasta baru lagi dlm blogging nie lebih lebih lagi ttg nuffnang

kenanga said...

salam sis..
cam ner nak reg nuff nie..?