Wednesday, August 10, 2011

cool pendrives

Ini sticky note. sila skrol ke bawah untuk entry terbaru.




Sesiapa yang berminat untuk memiliki pendrive yang unik dan comel macam dalam gambar kat atas tu boleh email yuka di sinar_julai@yahoo.com . Boleh pakai pegi beraya tu...hehhehe


 Yang kat atas ni sesuai untuk lelaki

15 comments:

@e_da said...

berapa harga tu? n berapa gb..email me shinbi3@gmail.com

Ungu Violet said...

wahhh yuka dh nk jadi usahawan pulak.. semoga berjaya di arena ini yer....

yuka said...

@eda- harga RM65/4gb

Ungu Violet - nanti u jd manager i tau..hahhaa

My Life's Journey said...

Comel2 la pendrive nie .. mcm rantai la pulak .. hihi. Salam ramadhan :)

yuka said...

My lifeis Journey- yup boleh pakai macam rantai. kalau pi kursus/kelas boleh tayang2 kat org time nak copy apa2

tiefazatie said...

gojes tue!hee

yuka said...

tiefazatie- unik

kakngah said...

wallawey..
comey giler..
sesuai buat hadiah gak nih!

yuka said...

kakngah- memangla kngah kalau pening nak pk hadiah utk kengkawan beli jer benda ni ..memang berguna tu.

syafiqakarim said...

huiyo...unik.....nape tade details
dia meh..

yuka said...

syafiqakarim- erm nanti kak yuka tambah detail dia ek...

Mabuk! said...

menarik pendrive. Tgh takde pendrive nie. Hilang. huhu,

yuka said...

Mabuk- cepat la order..hehhee

CheQ PP JoY said...

menarikla kak..all d best ye...

Entri Terkini: TuToRiaL PosT TiTLe BackGrounD

sinar said...

cheqpp joy- menarik dan tertarik