Tuesday, August 2, 2011

Happy Birthday...

Hari ini hari ulang tahun kelahiran suami aku...2 hari lepas birthday aku tapi x sempat nak buat entry...bz sikit time tu...lagipun kurang mood nak buat entry sebab rumah baru lepas masuk pencuri. laptop aku dah kena kebas so susah sikit nak update blog kat rumah. malas nak berebut pc dengan anak2....
 Tadi masa on the way nak ke ofis kakak aku sms...katanya adik aku ( yg dalam gambar kt sebelah tu ) dah selamat bersalin pagi tadi jam 6.15 pagi... nampaknya anak sedara aku tu share tarikh yang sama dengan suami aku...ada 365 hari dalam setahun hari ni jugak yang dia nak keluar....heheehe

8 comments:

ejaMaria said...

owh... kita senasib la... rumah Maria pun kena masuk pencuri... pun laptop kena ambil... :(

sinar said...

ejaMaria- ye ker? geram kan senang2 je depa tu nak ambik hak org

ziana said...

Beli hadiah apa kat En Husband??

yuka said...

ejaMaria- sinar tu yuka jugak tau

ziana- 'terpaksa' hadiahkan hp kat dia sebab hp dia kena curi masa kes rumah kena masuk. pandailak pencuri tu curi time dekat besday...huhuhu

lagenda said...

hepi besday to him ye yuka. Dan hepi belated besday for yuka jugak

Moga hidup kalian lbh diberkati dan dimurahkan rejeki..

yuka said...

lagenda- tq very much..amin

Izan Ishak said...

happy besday utk suami kak yuka. sama besday ngan hubby izan juga...

moga kalian terus berbahagia hingga ke akhir hayat..

yuka said...

Izan- tq izan