Sunday, August 2, 2009

Happy birthday....

Hari ini 2 Ogos merupakan harijadi hubby aku yg sorang tu...besday kitorang memang dekat2...selang sehari jer...so kalau time birthday aku dia tak bagi hadiah ...bila besday dia pun aku tak kasi hadiah gak...baru adil dan saksama... aku tak larat nak tulis byk2 sbb baru sampai balik dari serawak...pastu nak tidok sekejap sebab pagi esok nak ke serawak lagi...takut tak bangun jer pai2 esok tu...kol 5.30 pg nak turun dr rumah sekarang dah pukol 1.35... beg pun belum habis unpacked dan baju2 baru belum lg di pack...adusss....penat mak mcm ni...

ps: aku baru lepas mandi ni so kalau aku dah tak mandi lg pg nanti rasa2 ok tak?