Tuesday, May 26, 2009

Teka -teki...

semalam sabik saja sampai dirumah anak anak aku bagi 1 teka-teki...simple jer pun teka teki tu...soalannya berbunyi begini... "binatang apa yang paling seksi?" masa tu aku baru jer sampai .belom sempat buka tudung. beg pun tak sempat nak letak penat drive pun tak ilang lagi mana la aku rajin nak pk jawapan dia tu...kalau tanya binatang yang pandai masak aku taula... jawapan dia ular tedung senduk...binatang seksi mana aku tau.lagipun aku rasa semua binatang seksi sebab sumer tak pakai baju...hehehe...
bila aku tak dapat jawab anak aku pun bagi la jawapan...nak tau tak apa binatang yang seksi tu?
Jawapannya ialah zebra...korang tau kenapa zebra tu dikatakan seksi? aku pun tak tau gak pastu aku tanya dgn anak aku tu...dia kata zebra tu binatang paling seksi sebab dia buka zip nampak bra sebab tu jd zebra....ish camtu la pulak...pastu dengan inocentnya aku tanya kat anak aku tu "bra tu apa?" pastu anak aku jawab "bra tu tempat utk t*t*k tu la. mummy ni saja buat2 taktau.." ermm budak2 sekarang baru darjah 3 dah tau...aku dulu masa form 1 baru tau bra tu apa...hik3

2 comments:

CikMin said...

hahahahaha...lawak....

yuka said...

cikmin- memang bykla teka-teki pasal binatang ni kan.. contohnya binatang yang byk duit....jawapan dia beruang