Monday, January 19, 2009

Daulat Tuanku...



Pada hari Ahad 18 Januari 2009 merupakan hari keputeraan DYMM Sultan Kedah. Jadi orang kat Kedah ni dapat la cuti umum. Dek kerana cuti itew jatuh bedebuk pada hari ahad maka weekend minggu tu panjang la sikit kan, jadi 3 hari gitu. Oleh kerana cuti hujung minggu agak panjang maka panjang jugaklah langkah aku ni. Nak tau aku pi mana? Aku telah ke kuala trengganu. Saja jer nak meramaikan lagi manusia di kuala trengganu yang memang meriah pada hari sabtu itu. Tapi apa yang paling best bukan la trip ker trengganu tapi apa yang aku alami dalam perjalanan kesana macam pepatah orang putih kata " happiness is found along the way not at the end of the road". nak tau apadia yang best tu? tungguuuuuu....... ( next entry la yea)

4 comments:

CikMin said...

apa la tu ek....

aNIe said...

Salam Yuka...masih ingat pada kak lady tak...hehehe...saja blog hop...nampak pulak blog Yuka...

Apa khabar...? Moga sihat selalu...

yuka said...

CikMin - hehehehe tunggu.....

aNie@kaklady - Salam kak lady. Mesti la saya ingat. Pembaca setia blog kak lady tapi tak frust la sebab bila nak tinggal komen kat blog akak tu selalu tak boleh taktaula apa masalah problemnyer tu.

sya said...

Apa agaknya tu?