Wednesday, April 25, 2012

Wordles Wednesday: Sakura


13 comments:

sis92 said...

wow pergi bcuti ke uhuk jeles tau..kita tengok bunga sakura kat google jek..

aNIe said...

Jeles tau...orang tu dpt pegang bunga sakura... kita ni tukang tengok je...huhuhu

Cik Sweet Pea said...

jeles jeles jeles...hehe....untungla Yuka dapat g sana...dapat pegang bunga sakura lagik

yuka said...

sis92- alaa jgn la jeles...nanti kita pi jenjalan sama2

kak aNIe- akak tak yah jeles sebab time yuka pi tu musim bunga baru nak mula so sakura tak brp meriah lg...yuka pun rasa menyesal lak sbb x bergambar dgn bunga tu byk2...knp pegi lagi la ni...hehhe

Cik sweet pea- jangan jeles..meh kita kumpul duit nuff nanti boleh pi sama2...hehehe

uncle said...

uncle kat sini pegang bunga kertas jer hahaha bestnya kat sana ...insyaAllah uncle akan pergi jugak...

yuka said...

uncle- bunga kertas pun lebih kurang mcm bunga sakura tu gak...hehehe...jgn pegi musim panas dah la..nanti menyosal

Chenta Eyfa Najibrz said...

hehehe..best nyeww da smpai sane

gnesop.com said...

wah.. bestnya dapat tgk bunga sakura :)

Kuchiki EnnaMoon said...

wah, sakura. taon bila la buleh pergi gamaknya. hehe :D

shoutvoc said...

bestnye dpt tgk tempat org...

yuka said...

chenta eyfa- hujan emas dinegeri org, hujan batu di negeri sendiri...

gnesop- time yuka pi tu sakura x brp banyak lagi sbb musim bunga baru nak mula

kuchiki Ennamoon- yuka pun x sangka yg tahun ni nak pergi sana. tak masuk dalam perancangan..tiba2 terpergi pulak

shoutvoc- pergi tpt org sekejap2 ok la...lebih dari 5 hari dah mula teringat malaysia...

.: iEyLa :. said...

dah macam layak nak apply warganegara sane dah nih..hihi..
ok..jeles..

caliph shuriken said...

klau x silap bunga sakura ni skrg dh sampai penghujung musim kn, huh...