Wednesday, February 22, 2012

Happy Birthday


Semalam  21.02.2012 ( cantik gak nombor tu kan) genapla 16 tahun umor anak bujang aku tu....  perghh  ...16 tahun tu....macam tak percaya la pulak...anak aku dag besor macam tu..........

30 comments:

~ yus ~ said...

macam adik dengan kakak lah pulak kak yuka...

awet muda akak ni..:)

p/s: anak bujang akak kongsi tarikh birthday dengan saya lah, tahun je berbeza...hehe

-Incek Fik- said...

wahhh! hensem anak Cik Yuka..


eh, dah macam abang dengan akak jer ngeeehehee :)

syiela said...

awet muda la.. nampak macam adik beradik je.. apa petuanye :)

kakngah said...

bujang dah.....
ada makwe tak tu??
:P

izan mama mia said...

wah memang tak kuduga...dah ada anak bujang ropanya...memang..nampak cam adik n kakak jer ...hapy besday kat ensem boy tu...:)

Puan Gojes said...

mcm nampak adik beradik je sis :)

.: iEyLa :. said...

hurmm..mestila ramai ckp macam adik beradik kan..xmo ckp la..

HAPPY BIRTHDAY!!!
nak hadiah suh mummy dtg KL jmpe akk tau.. :p

yuka said...

yus- tq yus..owh sama date eh? happy birthday gak utk yus..yg keberapa ni?

Incek Fik- tq yer..
p/s: kata la mcm adik dgn abang baru lagi syiok...weee

syiela- petua senang jer.. kawen awal baru la bila anak dah besar kita masih muda..hehhe

kakngah- makwe? ada dah kot..bebudak sekarang kan hebat2..hehe

Izan- jgn taktau...tak lama lagi yuka boleh dapat menantu...ahaks.

puan gojes- tq yer...

ieyla- jangan jeles ek...hehehe
next week kak yuka pi ambik hadiah..tunggu kat putrajaya tau...hehhe

KETUAT DI KAKI said...

tp muka mak masih muda.. ouh hebat~

yuka said...

ketuat di kaki- tq yer...akak sukerrr

caer sasuke said...

u looks young..hehe

NURULHANIF said...

xmcm anak.. mak muda sgt,.. hehe.. comel je.. leh jd kwn..

el said...

ish mcm kakak ngan adik je :)
hepi besday to him

nti pau mama kaw2 tau ahaks

yuka said...

caer- tq..i likeeee!!!!

Nurulhanif- mak dia jiwa muda sebab tu nampak muda..ahaks

el- tq el...dia tak pau apa2..suh blanja piza pastu nak ambik lesen motor

Ungu Violet said...

dh ada anak bujang dahh...ensem..:)

hepi besday..:)

org muo said...

anak dah besar panjang mak msh mcm anak dara :)

sinar said...

ungu violet - yup dah besor...boleh dapat menantu dah tu

org muo- blushing dah ni...hehehe

..cik hana.. said...

wow...awet muda la akak ni...still nampak macam anak dara walaupun dah ada anak bujang...tak nak kongsi tips untuk sentiasa nampak muda ke...hehehe

Alin Marlini said...

akak nmpk awet mudalah. nmpk cam adik beradik..hehehe

Alin Marlini said...

akak nmpk awet mudalah. nmpk cam adik beradik..hehehe

Mohd Firdaus said...

happy birthday to your bro

m!3yr4h_LolLy said...

hepy belated besday ! heee

zonediet said...

you have nice a day, happy blogging

yuka said...

cik hana- mana ada tip apa...dalam gambar je nampak muda...hehhehe

Alin Marlin- tq...

mohd firdaus- my bro? tq anyway...hehe

mierah- tq yer

liana said...

happy brthday, jom lawat cni, tambah rakan..

eyqa amin said...

ingatkan adik beradik td..
yaii! ahaha....
btw, hbty :p

Mohd Norafzal said...

seyes akk cantik lagi..perghh!!!!

hpmurah2u said...

singgah sini...

yuka said...

eyqa- pesal la eyqa dok jaih sangat..kalau dekat boleh akak belanja makan..hehhe

Mohd norafzal- tq yea..i likeeee komen ni...hehhee

Mummy Adriana said...

Jap lagik nak dapat menantu pulak dah! Hahaha :P