Monday, October 24, 2011

Sebab kekalahan Besar Manchester United...

Pagi tadi semua orang bercakap tentang kekalahan MU kepada Manchester City. bukan sikit punya kalah tapi 6 biji gol tu... kalau setakat kalah 1-2, 2-3 ok lagi kot. yg ni sampai 6. Dengar kata pihak pengurusan MU dah pun kenal pasti punca kekalahan dan amat kesal dengan kesilapan mereka.
Nak tau apa sebab kekalahan tu? Sebab kekalahan MU ialah Sir Alex tidak menurunkan Ramli masa perlawanan semalam...waakkakakkaka...chill!

18 comments:

cik panadol said...

mencik la org asyik cakap pasal MU kalah je arini....cet!!!

yuka said...

cik panadol- ramai org jaki dengan MU sebab tu bila dia kalah jer org terus kecoh

.: iEyLa :. said...

ermm..mne g Ramli tah..
xpasal2 MU kalah..sabo jela..hihi

yuka said...

ieyla- kalau ada ramli mesti dia dah score 9 gol..har har har

SyuQ said...

hahaha. da nasib. tak selamanya kita diatas

yuka said...

syuq- baru permulaan ni...ada masa lagi nak kejor yop kejor

burnkelana said...

wakakakaka... aku setuju.. ramli takde..

uncle hyree said...

uncle peminat manchester city ...yeaaa glory glory MU..eh?? silap sokong pulak hahahha..sebenarnya uncle mmg minat MU tapi tak tengok pun perlawanan malam tadi so tak berapa nak frust...baru je tau pagi tadi..kena titik sampai 6 ..perghh

snf said...

hahhaa.ramai kot yf frust smlm.

yuka said...

burnkelana- ramli balik malaysia nak raya deepavali

uncle- yuka dgn MU tu mcm benci tp rindu...tak minat sgt tp suka gak kalau depa masuk final

snf- penyokong MU kan ramai kt malaysia. mesti ramai yg frust

Fabulous Me said...

Mmg dlm fb terok betol MU kne..!!! Kene bedal habis!

Ila said...

tapi,MU main macam malaysia je mlam tadi...heheeh

salman said...

salam persahabatan,sukses milik semua orang,, semoga tetap sukses menjadi apa yang di impikan dan dapat membahagiakan orang yang di cintai...

Diary oF Mine said...

tu ar... silap besar ar kan... ramli hebat kot.. :D

yuka said...

Fabulous Me- MU saja jer tu buat gempak sbb nak cari publisiti murah...hehhe

Ila- kak yuka tak tgk pun. bola ni kak yuka suka tgk time final jer..hehe

Salman- salam persahabatan

Diary of Mine- tetiba ramli tu jadi femes..hehhe

ain dzaya said...

yuka pun minat bola..
aiseyhh..

rasta said...

Peminat bola rupanya...
baru rasta tau...
em.....


Tips mencantikkan payu dara
Semoga Ceria dan senyum selalu

Terima Kasih singgah....

yuka said...

ain dzaya- minat tgk bola time final jer...hehhe

rasta- dulu2 lagi minat sekarang dha kurang sbb player yg kak yuka kenal semua dah nak pencen...dah menopos depa tu...wakakkaka