Wednesday, October 27, 2010

Paul Dah Mati

Tentu korang semua ingat lagi kan dengan paul the sotong ni...masa world cup baru2 ni  memang dia glemer la sebab dapat meneka perlawanan 100% betul... tapi sekarang semua tinggal kenangan...Paul ni khabarnya telah meninggal dunia... Lepas ni kena tangkap sotong lain la pulak untuk ganti paul ni...huhuhu

9 comments:

fiqah alias said...

ish3..x sngke dh xde paul 2..br je cdg nk tangkap dy wat gulai sotong pedas...huhu...x ksampaian cite2 nie...

yuka said...

fiqah- x mengidam xper...

aNIe said...

Yuka...paul pergi meninggalkan namanya yang akan sentiasa diingati...

Amri Rani said...

ahli nujum negara dah mati...?
sedihnya...

yuka said...

kak aNIe - ye la..kehadiran paul menambahkan kemeriahan worldcup...tp paul yg kat FB tu tak terer dia kata yuka dpt baby girl tp yang nak kuar ni boy...huhuhuuh

Amri- di Malaysia ada nujum pak belalang di German ada sotong lak..

sya said...

Kena tangkap sotong betina lak namakan Paula.. baru ngam

yuka said...

sya- Paula abdul ker? hehehe

Mario said...

kat mana la dia tanam ek...

yuka said...

Mario- depa tak tanam...bakar je kot...hik3