Sunday, October 17, 2010

Andai Ku Tahu....

Andai ku tahu cuti bersalin akan di tambah jadi 90 hari mulai 2011, nescaya akan aku ejas diri aku bagi beranak tahun depan...huhuhuhu.

25 comments:

zahidah dihaz said...

boleh ke nak ajust kak..hehehehe...

salam kenal...nice header...

yuka said...

zahidah- sekarang ni dah tak boleh nak ejas la kan sebab benda dah jadi..tunggu masa jer nak kuar... kalau tau awal2 cuti nak tambah start pregnent lambat sikitla...hehehe

suffer8zine said...

x pe, tahun depan beranak la lagi :P

yuka said...

suffer8zine- tu ar kuota ada lagi 1 ni...

kakngah said...

itu takde hal...
ejas 1 raun lg thn dpn..

yuka said...

kakngah - yuka dah tua la kngah...x larat nak bawak perut dah

nur said...

sempat ejas ke?.. tambah lagi sorang le.. hehe..


ALL IN ONE

yuka said...

nur- dah tak sempat nak ejas ni... sebab due 30 november...kalau 30 disember boleh la tahan dia jgn bg keluar

Mario said...

hehe...:)

SyUhAdA said...

haha~

hani said...

hahaha...sabar je la...

yuka said...

Mario/syuhada/hani - terpaksa berputih mata jer la bila tgk orang cuti 90 hari lepas ni...

elmaranji dot kom said...

kasi beranak kembo 8, sorang 90 hari x 8 orang muahahahaha, aci ke gitu?

yuka said...

elmaranjo- maksimum 300 hari daa....

gnesop.com said...

huhu.. boleh dipertimbangkan tambah lgi tahun depan..huhuh

adda said...

huhuuu sedeynye. takpelah nak wat camne kan.. dh rezki nih

~~su manje~~~ said...

adoi nie dh crita mak mak punya hal nie...ekekekkekek su masih mentah lagi sunti...tak berape paham sangat ....sory sis yuka no kemon....ekekekkekekekekek
salam dari su manje....

yuka said...

adda -tu la kan..rezeki jgn di tolak

su manje- tq yer walaupun masih sunti sudi gak komen tentang isu mak2 ni... untung la su sebab time su nak dapat baby nanti cuti bersalin dah 90 hari

Afiq Bukhari said...

hehe lambat sangat bajet nk umumnya..sabar jela kak ek ;p

yuka said...

Afiq Bukhari - dah habis sabor la ni...

Wanzie said...

Tiap2 tahu beranak ok juga .. alhamdulilah dapat juga kaum hawa cuti pjg lepas bersalin

aNIe said...

Hehehe... tahun depan beranak lagik sorang...

zulhilmi tempoyak said...

mak uda...
sabor2..
hihi

yuka said...

wanzie- beranak tiap2 tahun? ingat senang ker....

aNie - lepas ni nak tutup kedai dah kak anie...

zulhilmi- aik lama tak nampak? dah sabor la ni...

Tomato Gurl's Life said...

ckp la kat anak lam perut...baby2 kuar tahun depan ye ;)