Tuesday, October 12, 2010

33 minggu...

Salam kengkawan semua...sekarang kandungan aku dah 33 minggu ...tak lama lagi boleh cuti panjang...yahuuu

29 comments:

Kyuubi_85 said...

wah x lama lg ada org baru la ni? :)

yuka said...

kyuubi_85- yezzaaa..org baru untuk menambahkan lagi kaum adam di mukabumi ni

kakngah said...

semoga keduanya slmt & sihat k...

yuka said...

kakngah- terimakasih....

suffer8zine said...

wahhh, semoga baik2 je

yuka said...

suffer8zine- insyaAllah... mudah2an semuanya selamat

Nur Hawa Mohd Zin said...

nak tengok akak ngan tummy...heheheh...wah cuti panjang..blog pun cuti gak ke kak?

yuka said...

hawa - pic kat vetnam tu nampak tummy apa...tp mmg x besar mana pun walaupun masa tu dah 31 minggu

Nur Hawa Mohd Zin said...

lah yeke? akak mmg tummy comei ek..baguslah...macam kawan awe, ever 8 bulan tapi still larat nak jalan dan tummy dia tecik..heheh.

yuka said...

hawa- sbb tummy comei yg berani lagi merayap kat vetnam tu...

Nur Hawa Mohd Zin said...

heheh...ok lah tu..yg pntg sehat bby dan akak

Mario said...

bestnya cuti lama...semoga semuanya berjalan lancar ye...

yuka said...

hawa- insyaAllah..harap2 semua sihat

Mario- tak sabar dah nak cuti 2 bulan ni...tapi lambat lg la...

Gayahspears said...

salam yuka..
amboi bestnya kan dapat cuti lame2..hhuhu

yuka said...

Gayahspears- senang jer nak cuti lama2...mengandung pastu beranak...dapat la cuti lama...hehhee

kobEj0rdan~ said...

nati nak tgk baby boleh??:)

yuka said...

kobejordan - InsyaAllah ...kalau panjang umor baby dan mak baby dapat la tengok baby tu nanti...nanti kak yuka letak kt blog tau

aibaks said...

da 33 minggu? wa... tgl beberapa minggu je lagi..

yuka said...

aibaks- kalau dr segi kedoktoran 36 minggu dah boleh bersalin...tapi yuka biasanya 40 minggu la babru baby kuar..so lg sebulan lebih la

yuka said...
This comment has been removed by the author.
Roxy zai said...

waaahhh.congratz2!!!hehehe

yuka said...

Roxy zai - tq yer...

DKosongLapan said...

tahniahhh...... seghonok dpat baby baghu....
awok dah cakap dekat wife nak anak sebelaih (11)...... tapi die sughuh awok pulak yang ngandung pulak....

P/S:errr...die bagi ke kalo camtu??? hehehe

yuka said...

DKosonglapan - mmg tak sabor nak tunggu baby no 5 ni kuar... anak deme baru 3 kan? lama lagi tu kalau nak cukupkan 11...kalau nak bg cepat cari 2-3 org mak tolong ngandung...hehhehe

yuka said...
This comment has been removed by the author.
anmy said...

tahniah..baby kami lahir lagi 3 hari cukup 35 minggu.. selalu 40 minggu..moga yuka akan mudah melahirkan

yuka said...

anmy- tahniah!!!!! girl ke boy?

Tomato Gurl's Life said...

wah tahniah~

Anonymous said...

[url=http://skachat-rycar.citybrokergroup.ru/skachat-full-rus.html] [img]http://s61.radikal.ru/i172/0903/c3/b03a9376fe53.jpg[/img] [img]http://s48.radikal.ru/i121/0903/45/dd889f932468.jpg[/img] [img]http://s41.radikal.ru/i091/0903/63/849d3a0845a1.jpg[/img] [/url]
Талем кивнул.
- Другого пути вышли.
Скажите, что означает skachat full rus змея, выползающая из цветка.
Сначала они развлекались сальными историями; skachat full rus Лера тягостный краснела.
Свернули налево, общеизвестный боковой тропинкой, стараясь приходить к забору.

[url=http://skachat-rycar.citybrokergroup.ru/skachat-full-rus.html] Skachat full rus. [/url]