Monday, September 14, 2009

Kad Raye..

Banyak tak korang dapat kad raya? Aku dapat 1 kad raya dari cikmin...dah lama aku ambik kat rumah dia tp tak sempat nak tunjuk kt sini...terima kasih yer cikmin diatas ingatan cikmin tu...nasib baik di kad tu cikmin tak letak pantun "pecah kaca pecah gelas tu" kalau tidak mana la aku nak pi cari kad raya nak balas balik...


Yang kat bawah ni pulak kad raya yang ori ( yang boleh di pegang2 ) yang aku dpt last week...excited gila bila tgk ada kad ubtuk aku...maklumla kan zaman sekarang ni jarang dah orang nak antar kad raya...tak sabar aku nak tahu siapa pengirim kad tersebut... bila dah buka rupa2nya kad itu dihantar oleh XUN hairsaloon tempat aku selalu potong2 rambut tu....ahaks...bagus betul la kedai tu...dahla hairdresser tu ensem cam afgan (versi cina la kan) baik dan peramah lak tu...



3 comments:

CikMin said...

wakakakak...sama la gan cikmin...prudential hantar yg ori...saloon xde la sbb x g saloon pun...tp rasa tahun ni mcm ada kurang jek..tahun lepas ada kad ori gan duit ori..ekekekekek....

sya said...

Kak sya tahun ni banyak dpt kad raya cam tahun lepas.. kad korporat sumenya.. tak balas pun

yuka said...

cikmin- tahun ni kan sekeping kad pun yuka tak beli...rasa mcm baru jer puasa sedar2 dah dkt nak raya...psal kad ori dan duit ori tu...balik pendang singgah la sp..

kaksya - yuka byk dpt kad raya kat FB...hiks (psst bila nak buat open house?)