Thursday, December 4, 2008

Lambat

Korang nak tau tak? Hari ni kan ada orang tu bangun lambat. tido sampai terbabas. Bila terjaga tengok2 dah cerah kat luar tu. Tengok jam dah pukul 7.35 pg. Mula2 tu ingatkan hari ini hari minggu rileks jer la. pastu baru teringat harini bukan hari minggu. Apa lagi terus melompat bangun macam spring. ekekekke. (kalau suruh lompat bergalah pun boleh lepas rasanya.) Jadi harini ini orang tu sampai lambat di ofis. Tapi yang tak best tu kan masa sampai tu boss tengah dok sembang2 dgn 2-3 pegawai di lobi ofis tu. Kantoi la. Masa datang awal takder pulak boss nak menyembang-nyembang kat lobi tu. Menci tau...

5 comments:

sya said...

Yuka itu memang dah selalu terjadi, time kita lambat time tulah dia dok depan masa kita datang awal tak pulak dicari..

yuka said...

kaksya - betol la ksya . tp org yg semedang datang lmbat tak lak kantoi cam tu.

CikMin said...

ermmmm...apsal lak lambat ni...malam jumaat malam ni...semalam tu malam rabu...apahal ek...

CikMin said...

silap2...malam khamis...hehehe....ada apa gan malam khamis ha???

yuka said...

amboii cikmin baru berjauhan dari abg mawi dia 3 hari terus dah lupa hari.ekekekkekeke