Tuesday, June 18, 2013

Unequein part 1


Korang penah dengar dak nama unequein ni? Ok untuk yang belum tau meh sini aku nak habaq...Unequein ni merupakan produk kesihatan dan kecantikan yang di keluarkan oleh mawi dan ekin...Produk ni tak la baru sangat dalam pasaran cuma kurang promosi je kot...
Salah seorang stokis produk unequein ni ialah kawan aku masa sekolah menengah dulu...time tu dia ni bespren aku la kan...pastu bila dah abis sekolah dan dah jadi mak2 ni hubungan terputus...pastu sejak ada fb dan wassap ni hubungan yang terputus telah bercantum kembali....
Aku tak tau pun yang dia ni pembaca blog aku...nasib baikla dalam blog ni aku takdak kutuk2 kawan sekolah...Dia kata nak iklan kan produk ni kat blog aku...adoii malu mak diknon oii...sebab blog ni bukan femes emes gitu...lain la blog ni ramai pengunjung macam red mummy tu kan...Pastu aku kata kat dia aku akan promote produk ni kat blog aku free of charge....baik kan aku ni...ahaks...tapi kan dah aku nak promote free dia bagi la pulak sample untuk rasa...so kena tunggu aku makan la kan untuk tau hasilnya...so entry akan datang aku nak bg testimonial pasai produk ni....

4 comments:

Normi Nieza said...

baguslah tu kak tlng promote..:)

yuka said...

normi- tolong kawan2...nak tolong dengan kewangan x mampu..so kak yuka tolong dgn cara ni la...

anakMommy said...

taktau pun mawi ekin ada buat benda ni...

Anime Manga said...

keren.. sukses yer.