Sunday, June 16, 2013

sinetron aishiteru

Sapa dok layan citer ni petang2? Kalau ikutkan hati aku malas dah nak layan sinetron dari indonesia...bukannya apa cerita depa ni lama sangat nak habis...lepas tu episod awai2 syok tapi bila dah lama2 mula la jadi merapu...bisa bikin jadi penasaran dong!

Namu kata ja takmau tengok tapi tertengok jugak.. sebab anak2 aku dan bibik tu dok tengok...mula2 aku jeling2 gitu je depan tv...lama kelamaan aku ambik bantai terus berbaring depa tv tengok cerita tu..hehhe.. nanti la aku cuba cari sinopsis cerita ni.. bolehla share dengan korang semua....

6 comments:

Mohd Ridzwan Abdullah said...

Hahahah..itu la punca utama wan tak layan indon series. Panjang sgt. Patut leh tamat dah...tp berbunga-bunga melampau. Dah la sakit hati pun ada ngan org yg niat tak elok...hahaha

Katak Comel said...

da jrng tgh tv ptg2 sbb asik ade tournament sukan je..
huhu

Mizz Aiza said...

jarang aiza layan drama sekarang ni..

AkuBlogger Mengiring said...

dah lama dh tak tonton tv sbb kat rumah sewa xda tv.. =_="

Cara Mudah said...

(blogger malaysia)
salam blogger,blog yg cantik.,goodjob..brminat nk link kn blog dan senaraikan blog di mmber list homepage blog sy...sama2 dpt backlink... http://searchsecure.blogspot.com/2013/03/dapatkan-backlink-cara-mudah-rahsia-seo.html..klau brminat..text sy di entry di ats,bersama2 link blog anda..lpas da psang bnner.. happy blogging..

yuka said...

wan- memang susah la nak cari org lelaki yg layan citer indon kan...diorang mana sanggup tunggu lama2 nak tau ending citer tu

katak comel- bagusnya..bersukan baik utk kesihatan...

mizz aiza- dah tak layan drama layan apa pulak? candy crush ke? hehehe

akublogger- aik boleh ke hidup tanpa tv