Monday, March 4, 2013

Artis kena hantuk kepala di stereng

korang ada tak terbaca cerita ni kat mingguan malaysia semalam?ceritanya mengisahkan seorang artis popular ni yang kepalanya di hantuk ( ke dihentak?) di stereng kereta oleh ibunya yangmarah dengan artis itu. kalau iya pun marah jangan la buat macam tu. anak awak tu kan dah besar. dah jadi anak dara. banyak lagi cara lain kalau  nak tegur anak. di rencana tu memang x dinyatakan siapa artis berkenaan. tapi bila baca statement tu kita boleh tau siapa artis yang dimaksudkan. kalau betula apa yang di tulis dalam suratkhabar tu  yuka sangat simpati dengan artis berkenaan.

9 comments:

noornazuha said...

Artis mana ek?x tau plak story ni

yuka said...

zuha- ada dlm paper pancaindera semalam- rasanya macam shila amzah. sebab kt situ ada sebut artis ni putus cinta dengan aktor. pastu makdia ni selama dok tunjuk imej baik dan penuh keibuan.pastu kata pulak kesian artis ni kena kongkong dgn keluarga.

Normi Nieza said...

btl ke ni?huhu

yuka said...

normi- dlm surat khabar yg kata tp nama artis tak disebutkan. clue yg dia bagi tu kak yuka rasa mcm shila amzah. kesian kan kat dia.

Normi Nieza said...

ermm..mmg kesianlah klu mcm tu..huhu

sop said...

Dunia artis susah nak cite.. mcm2.. hehehe

Mohd Ridzwan Abdullah said...

Macam2 dunia skrg...hahahah

yuka said...

sop- itu la kan depa ni pandai berlakon..depa orang nampak baik sopan santun tapi kat blakang huru hara

ridzwan- mmg mcm2 tp untuk kes ni kesian dgn artis ni...

ALoNa CintamaniszLite said...

ntah laa...dalam dunia ni...mcm2 lagi dunia yg ada...huhu