Wednesday, June 20, 2012

Euro 2012 : England vs Ukraine

Tension nihhh...Geram dengan Astro...tgh syok2 layan bola...dah minit ke 80  tv aku terpadam...bila aku aku tekan sana sini kat remote tv tu dia tulis kat atas tu your atro card is inactive bla bla bla....  dah la 10 minit terakhir selalu ada kejutan...harap2 ukraine tak score la..kalau score pun gol tu x dikira macam td...hehehe

p/s: draw pun dah ok kan

13 comments:

leakedknowledge said...

kekeke dtg blog org nk habaqq yg england menang latu...licik sungguh kak yuka

yuka said...

leakedknowledge- ekekeke tau takper... x sia2 kak yuka sokong england...tp geram tak dpt tengok sampai habis td tu...nak kena la astro ni

yahya said...

horee,, wayne rooney bikin goal

yuka said...

yahya- yuka x berapa berkenan ngn wayne rooney tu...

fyna said...

fyna pun tgk pg tadi sis... hehehe.. ukraine pun hebat gak kan...

yuka said...

fyna- sokong england gak ek...sayang dia..hehhehe ukraine hebat tp tak bernasib baik

caliph shuriken said...

ntah knapa ukraine x menjadi awal pagi td, erkk...

Darmawan Saputra said...

Terima kasih atas artikelnya.
o iya selama saya jelajah mencari ilmu dengan blogwalking, menurut saya anda memiliki kelebihan tersendiri dari situs-situs lain dan jujur potensi anda juga sangat bagus, banyak juga ilmu yang saya pelajari disini jika ada waktu saya akan berkunjung lagi.

Bila berkenan follow balik ya sob :D


#Semoga sehat selalu :D

.: iEyLa :. said...

SPAINNNN!!!!!!

uncle said...

tahniah england....ronnney is back in action !! hihihihi....uncle lepas ni standby jersi england kalau spain kalah hahahhaha

putryteya said...

Ukraine memang tak score . hahah

teya lagi sedih , takde astro. ):

POSH76 said...

tak minat sgt tapi suke german bley hehe

C'Jai said...

suke layan bola ek.... hehe..seronok jg sesekali...