Monday, June 11, 2012

Bapa Ahli Sukan Cuba Bunuh Diri

Bapak Sapa la tu gamaknya. aku cuba google kt tenet ada yang kata bapak datuk Lee Chong Wei. tak tau la betul ke tak kan. Kita kena tunggu berita selanjutnya dari pihak berkuasa supaya berita yang kita dapat tu sahih...bukan LCW je ahli sukan popular dari pulau pinang. ada lg yang lain....

17 comments:

.: iEyLa :. said...

berita tv9 smlm terang2 cakap bapak Lee Chong Wei la kakak..hihi..
memang ayah die.. :)

ejaMaria said...

kat surat khabar pun dah keluar kata ayah LCW... ;p

yuka said...

ieyla- x tgk pun berita malam td tu yg taktau..hehehhe

ejaMaria- kak yuka lom baca paper harini..ahaks

caliph shuriken said...

yup, mmg bapa LCW...

Klik Aje ! said...

OMG: wah betul ke nie??? asal sampai nak bunuh diri? baek ko masuk islam dari ko bunuh diri....

yuka said...

caliph- mmg dah kompem ek bapak dia? apala masalah dia kan...

klik aje- taktau la knp sampai nak bunuh diri...dia ingat bila mati abis semua masalah kot

Klik Aje ! said...

manusia bila dah smpai tahap yg kurang normal cam nie laa jadinya..
nasib baek tak bunuh orang laen...kekekekeh

yuka said...

klik aje- daripada bunuh diri ataupun bunuh orang..baik bunuh cicak malam jumaat...dapat gak pahala..ahaks

leakedknowledge said...
This comment has been removed by the author.
leakedknowledge said...

eh bapak LCW? serius? knp nk berbuat bgitu? tension anak die pandai men badminton dr dia ker?..oh aku mbuat lame joke..huhu

http://encikcopypaste.blogspot.com/2012/06/serius-awas-jangan-main-klik-sahaja.html

Zul De Alexis said...

wa dengar bapak LCW tapi tak taw sahih ke tak pasal tu :)

noornazuha said...

aah..kat berita smlm mg ckp MSN x beri tekanan kat Lee Chong Wei....dah terang la bapak dia yg attempt tuh...

yuka said...

leakeknowledge- nak kene gelak ke ni..hehhe

zul- macam dah sahih je org tu bpk lcw...katanya ada dlm berita kt tv9

zuha- apala masalah dia tu kan

sharifah syazwani said...

betul lahh bapak chong wei , hihi :)

yuka said...

sharifah syazwani- yea betul semuanya sudah nyata ibarat terang lagi bersuluh..individu itu bapak lcw...

shida'R said...

huhu..kpe la smpai nk bnuh dri..

yuka said...

shidaR- xder iman mcm tu la...