Wednesday, July 20, 2011

Wordless Wednesday: Blackberry PlayBook

                                             

13 comments:

aNIe said...

Yuka...macam2 gadget yg ada sekarang ye...

yuka said...

kak anie- gadjet memang macam2 dan banyak sekarang ni . cuma duit jer tak berapa banyak...hehhee . kan best kalau ganbar dlm entry yuka tu yuka yang punya.....

ekmal said...

bape eh harga playbook ni skarang? dia punye OS ape?

yuka said...

ekmal - taktau la bab harga tu benda ni baru dilancarkan. kak yuka pun tgk gambar jer...hehehe

ekmal said...

ohh ingatkn dh ad..tp non the less, samsung galaxy tab pn ok :), minat gle gadget, xtaw la kalau dh keje nnt camne..nk beli gajet je kejenye..haha

yuka said...

ekmal- setengah org tu x keje pun beli gadget ngalahkan org yang dah keje disebabkan minat. sekarang ni hari2 ada gadget baru diorang launch tak terkejar kita dibuatnya.

Apeach Blogspot said...

bestnya..:)

Cik Bell said...

walaweyh,,nak jugak..cakap senang.nak dapat susah..haha.

yuka said...

apeach blogspot- kalau ada meang best..masalahnye x cukup duit nak beli ende tu

cik bell- kak yuka pun belum beli...eh kita kumpul duit nuff untuk beli benda tu...hehhe

cik panadol said...

kalo yuka beli nnt leh pinjam tak?hehehe

yuka said...

cik panadol- erm nak bagi ke tak ni ek...(sambil fikir2 ni)

caliph shuriken said...

smkin byk option skrg.. dulu nmpak galaxy tab jaa, huh...

yuka said...

caliph- sekarang dah banyak option...nak tunggu bg lama sikit baru beli. kalau awal2 ni masih mahal